Чутки підтвердилися: Рівненською облрадою тепер керуватиме "Цар" (ФОТО)

Щойно на позачерговій шістнадцятій сесії Рівненської обласної ради після зняття з посади "батьківщинівця" Миколи Драганчука депутати методом таємного голосування обрали собі нового голову.

Серед претендентів на цей пост у депутатів був висунутий лише один кандидат - депутат від БПП, доволі скандальна особистість Олександр Данильчук, що вранці вже передбачав портал "РівнеМедіа".

Детальніше читайте тут: "Хто сьогодні може стати новим головою Рівненської облради: інформація з кулуарів"

Відтак, за регламентною процедурою для голосування "за" чи "проти" кандидатури Данильчука на посаду голови облради застосовується метод таємного голосування, де депутати беруть бюлетені і йдуть у спеціальну кабінку для того, щоб зробити свій вибір.

Відтак, у голосуванні взяло участь 43 депутати. Нагадаємо, у повному складі відмовилась від участі в виборах фракція "Батьківщини".

Богатирчук-Кривко вже знайшла своє посвідчення депутата

Після того, як всі депутати проголосували, лічильна комісія приступила до підрахунку голосів. 

Відтак, за Олександра Данильчука проголосувало 42 депутати, проти - 0, утримався - 1. Тож, відтепер новим головою Рівненської обласної ради є Олександр Данильчук. Детальніше про його особистість, хто він та чим прославився на теренах Рівненщини - читайте у нашому матеріалі: "Хто сьогодні може стати новим головою Рівненської облради: інформація з кулуарів".

Данильчук - посередині

Нагадаємо, що сьогодні обласні обранці відправили у відставку колишнього керівника ради Миколу Драганчука.

Читайте також