Чужих дітей не буває: «Рівне Разом» надали допомогу Онкологічному центру обласної дитячої лікарні

Команда «Рівне Разом» придбала пральну машину та десять ортопедичних матраців для Онкологічного центру Рівненської обласної дитячої лікарні. Благодійники передали все необхідне медзакладу, привітали персонал лікарні з прийдешнім святом Великодня та вручили солодкі подарунки. До привітань долучився секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

– «Рівне Разом» давно співпрацює з обласною дитячою лікарнею. Завжди долучаємось до таких акцій, особливо важливо, що допомога стосується дітей. Як відомо – чужих дітей не буває. Напередодні свята ми привітали також медпрацівників. Вони теж мають відчувати підтримку і впевненість у своїй роботі, - зазначив Віктор Шакирзян.

Головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко відзначив, що співпраця з «Рівне Разом» розпочалася ще задовго до виборів, однак допомога активно надається і дотепер.

– Упродовж останніх трьох років вони допомагають нам з придбанням медикаментів, обладнання. Ми постійно отримуємо ту чи іншу допомогу від «Рівне Разом». Велике дякую їм за цю підтримку, – додав головний лікар.

Придбані матраци знаходитимуться у відділенні онкогематології, де нещодавно провели ремонт. За словами Віталія Бойка, діткам буде набагато зручніше спати на них. Крім цього, існувала потреба і у новій пральній машині.

– Для нашої організації завжди у пріоритеті є саме медична галузь, особливо в сьогоднішніх умовах. Намагаємося надавати максимальну підтримку усім закладам, у першу чергу тим, які займаються здоров’ям та порятунком життя дітей Рівненщини, – зазначив депутат фракції «Рівне Разом» Сергій Рибачок.

У Рівненській обласній дитячій лікарні тішаться, що мають надійних партнерів, які допомагають не лише на свята, але й повсяк час – коли у цьому є необхідність.

Читайте також