Де на Рівненщині найактивніше підписують декларації з лікарями?

фото ілюстративне

557 557 декларацій з лікарями підписано на Рівненщині, пише Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації.

Це становить 48%. Таким чином Рівненщина займає 14 місце серед областей. Найактивніший процес підписання у Немовицькому (85,8%) та Клесівському (83,5%) центрах ПМСД відповідних об'єднаних територіальних громад. Серед районних центрів ПМСД у Володимирецькому та Березнівському по 60,3% та Гощанському – 60,1% від обслуговуючого населення.

Водночас слід активізувати підписання декларацій у Радивилівському – 32,9%; Сарненському – 34,9%; Костопільському – 41,2% та Корецькому – 42,0% районних центрах ПМСД.

При достатньому кадровому забезпеченні найгірший стан укладання декларацій у Вараському ЦПМСД – 1,7% від загальної кількості населення.

До цього часу не розпочали підписання декларацій у Пісківському і Смизькому ЦПМСД та Підлозцівській ЛА ЗПСМ відповідних громад. Причина – відсутність ліцензії на медичну практику, що не дає можливість укласти договір з електронною системою еНеlsi.

Читайте також