Де придбати вентилятор за вигідною ціною і на що звернути увагу?

Фото з відкритих джерел

У сучасному світі складно уявити життя без онлайн-шопінгу. Він значно спрощує життя, заощаджуючи час. Щоб цінувати власні ресурси і раціонально їх розподіляти, потрібно визначити для себе перевірені платформи з якісними товарами для вигідних покупок. Це убереже вас від шахраїв і підробок. Особливо, якщо йдеться про придбання таких цінних товарів, як електроніка. Своїм широким асортиментом та приємними цінами на фоні інших вирізняється магазин Ringoo. Тут ви знайдете безліч корисних і потрібних товарів для дому. До прикладу, вентилятори.

У онлайн-магазині ця категорія представлена майже двома десятками брендів різної цінової політики. Перш ніж купувати такий пристрій, визначте, яку площу він повинен охолоджувати. Затим місце, де він буде розташовуватись: на підлозі, столі, чи буде прикріплений до стелі.

Технічні характеристики, на які варто звернути увагу при купівлі вентилятора:

  1. Рівень шуму. У переважній більшості виробники вказують нижню межу шуму, тож вибираючи вентилятор врахуйте це. При купівлі в онлайн-магазині, краще обирати прилади, де рівень шуму не вище 40-ка децибел. Така гучність не настирна і не відволікатиме вас від роботи чи відпочинку.
  2. Потужність. Ідеально, якщо потужність вентилятора удвічі більша за площу кімнати, яку він охолоджувати. До прикладу: для приміщення на 15 м² достатньо буде потужності у 30-40 Вт. При правильно підібраному вентиляторі холодне повітря буде рівномірно розподілятись по всій площі, тож пристрій принесе максимальну користь.
  3. Режими роботи. У даному випадку все залежить від моделі та виробника. Якщо ви обрали для себе дешевшу та слабшу модель, то й режимів тут мінімум: увімкнути/вимкнути, ще може бути режимів швидкості. У більш оснащених моделях, відповідно, більше функцій. Часто вони керуються за допомогою пульта дистанційного керування, а при наявності Wi-Fi або Bluetooth – через смартфон.

Сучасні вентилятори окрім функції охолодження мають ще ряд інших призначень. До прикладу, налаштування кута, під яким буде йти повітря, таймер, зволоження, датчики руху (припиняє працювати, коли людина підходить на певну відстань), іонізація тощо. Остання функція збагачує повітря негативно зарядженими іонами. Таким чином покращується сон і стан здоров’я загалом.

Обрати вентилятор за всіма вашими побажаннями вам допоможуть консультанти з магазину Ringoo. Тут ви зможете придбати сертифіковані товари за приємними цінами без прихованих умов. Таким чином ви зекономите час і кошти, а в додачу придбаєте якісний гаджет чи техніку.

Читайте також