Депутат Рівнеради пропіарився на чужій роботі

Фото - Фейсбук

Депутат Рівненської міської ради Петро Пожарський днями опублікував звіт про свою діяльність за попередній рік. Серед усіх своїх здобутків обранець зазначив, що було зроблено пішохідний тротуар від вулиці Дачна до ЗОШ №16, що по вулиці Чорновола.

«Із самого початку моєї каденції до мене звернулись люди із проханням облаштувати цей пішохідний тротуар, відсутність якого турбувала багатьох батьків. Адже вони переживали за своїх дітей, які вимушені були добиратися до школи та повертатись додому по проїзній частині вул. Чорновола. Щороку я вимагав від міського голови, управління архітектури, управління капітального будівництва та управління житлово-комунального господарства збудувати тротуар. Вже навіть проект на будівництво був виготовлений, але коштів в міському бюджеті на виконання більшість депутатів не давали. Та завдяки моїй наполегливості все ж таки влада міста знайшла можливість збудувати пішохідну доріжку від вулиці Дачна до ЗОШ №16», - написав у своєму звіті Петро Пожарський.

Мова про цей відрізок

Однак, як зазначив забудовник житлового комплексу «На Щасливому» Роман Курис нашим журналістам, доріжку зробили за його особисті кошти:

«Доріжка побудована за мої особисті кошти. Ціль - задля безпечного, зручного шляху діток до школи. Ні одна бюджетна гривня не була витрачена! Доріжка була зроблена у серпні 2019 року.  Чому депутат використав це у своєму звіті, питання до нього».

За словами пана Куриса, це була його ініціатива, жителів ЖК «На Щасливому» і Нового Двору.

 

 

Читайте також