Державні виконавці Рівненщини займаються благодійністю (ФОТО)

фото - Фейсбук

На Рівненщині державні виконавці відзначають професійне свято благодійністю, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області.

Благодійною акцією відзначають своє професійне свято державні виконавці на Рівненщині. Вони завітали до дітей із багатодітної родини, із неповної родини із вітаннями і подарунками з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби та напередодні Дня Святого Миколая.

Зокрема, працівники Рівненського міського відділу ДВС відвідали Людмилу Сагайдовську, яка виховує чотирьох дітей, одна з яких з інвалідністю. В якості подарунків малеча отримала сертифікати на придбання цифрової техніки, канцелярських товарів та солодощі.

Серед дітей, які отримали подарунки, й 13-річна Лідія із Квасилова, Рівненського району. Дівчинка дуже любить читати і мріє стати вчителькою української мови. На жаль, нині на шляху до її мрії існує перешкода – хвороба. У Лідії від народження короткозорість.

– Їй потрібне дороговартісне лікування, а коштів на нього не вистачає. Тому ми дуже вдячні за допомогу. Адже тепер маємо можливість на зимових канікулах пройти курс лікування, – розповіла мама Лідії Світлана Шуманська.

За словами заступника начальника з питань державної виконавчої служби- начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Вячеслава Бедикайла, така акція відбувається вперше.

– Хотілося зробити щось приємне та корисне для діток, які потребують більше уваги, піклування, допомоги, для тих діток, турбуватися про яких, на жаль, забуває один із батьків. Бо працюючи у напрямку стягнення аліментів, ми бачимо багато таких історій, коли один із батьків забуває про свій батьківський обов’язок. А напередодні свят кожна дитина мріє про диво. То ж ми вирішили хоч і трішки, але долучитися до його створення. Хотіли перш за все допомогти тим дітям, яким потрібне лікування. Адже здоров’я найцінніше, що є у людини, – зазначив Вячеслав Бедикайло.

Читайте також