Деталі ДТП у Рівному, в якій зіткнулися чотири автомобілі (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 18 лютого, близько 20 години на вулиці Соборна обласного центру.

Поліцейські встановили, що на центральній вулиці міста зіткнулося чотири автомобілі: «Nissan Qashqai» під керуванням 37-річного рівнянина, «Audi A6» під керуванням 31-річного жителя села Обарів, «ЗАЗ-1103» під керуванням 42-річного жителя обласного центру та «Mazda 6», яким керував 31-річний житель Рівного.

За попередньою інформацією, водій «Audi», з невідомих поки причин, допустив спочатку зіткнення із кросовером «Nissan», унаслідок чого вилетів на смугу зустрічного руху, де врізався у автомобіль «ЗАЗ», у який в’їхав автомобіль «Mazda», що рухався позаду.

Внаслідок зіткнення трьох автомобілів (AUDI А6, Мазда 6, Славута) водія Славути затиснуло у понівеченому авто.



Вже за декілька хвилин на місці пригоди працювали рятувальники. За допомогою пневмоінструменту бійці ДСНС деблокували травмованого водія з легкового автомобіля Славута та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Також вогнеборці змивали паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

Водія Славути та водія AUDI A6 було доставлено до медичного закладу. Наразі усі обставини даної ДТП з’ясовують правоохоронці.

Унаслідок ДТП водій «Audi» та «ЗАЗ» отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у реанімаційне відділення медзакладу без свідомості. Інші двоє водіїв та ще двоє пасажирів, які перебували у салоні однієї з іномарок, не постраждали.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого поліцейські встановлюють усі обставини події.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією та може допомогти слідству, звертатися за номерами телефонів: 097-25-70-476 або 102.

Читайте також