Дідуся, який днями вбив і розчленував свою незрячу дружину, перевірять на неосудність

Сьогодні, 15 січня, на Рівненщині Володимирецький районний суд обирав запобіжний захід 86-річному жителю села Городець, який обгрунтовано підозрюється в умисному вбивстві своєї 87-річної незрячої дружини.

Нагадаємо, що злочин стався 13 січня. На подвір’ї власного господарства 86-річний чоловік загиблої наніс сокирою множинні удари по тілу дружини та в подальшому відтяв верхні та нижні кінцівки. Детальніше про це читайте тут: На Рівненщині слабозорий чоловік вбив і розчленував свою незрячу дружину.

Клопотання слідчого про взяття під варту суддя не задовольнив, адже відповідно до медичної довідки підозрюваний за станом здоров’я не може перебувати в слідчому ізоляторі. Саме тому суд виніс ухвалу про застосування до чоловіка запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

Крім того, суд задовольнив клопотання слідчого про направлення особи до медичного закладу і призначив проведення стаціонарної психіатричної експертизи для встановлення, чи був підозрюваний під час вчинення злочину в неосудному або обмежено осудному стані, чи він усвідомлював свої дії і керував ними.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також