Директор Рівненського медколеджу звітуватиме перед депутатами обласної ради?

Фото - відкриті джерела

Серед проектів рішень Рівненської обласної ради, які заплановані для розгляду на найближчій сесії, є й Про інформацію директора Рівненського державного базового медичного коледжу Сабадишина Р.О. про роботу на посаді за 2016-2018 роки. Тобто, пан Сабадишин  звітуватиме про свою діяльність за останні два роки. 

Нагадаємо, що раніше портал "РівнеМедіа" повідомляв про те, що Муляренко здивувався розміру середньої зарплати керівництва Рівненського медколеджу.

Зокрема, увагу привернули розміри зарплат адмінкорпусу Рівненського державного базового медичного коледжу. Зазначимо, що середній розмір оплати праці адмінкорпусу – 52 тисячі гривень.

«У лютому 2018 року 52-ма роботодавцями нарахована заробітна плата понад максимальну величину для 524 працівників. Зокрема, у Рівненському державному базовому медичному коледжі адміністративний апарат отримує в середньому 52 тисячі. При цьому, 188 працівників отримують оплату праці в  розмірі менше мінімальної, в середньому – 1059 гривень», - зазначив Василь Петняк.

Це викликало здивування навіть у голови Рівненської дуржавної обласної адміністрації Олексія Муляренка:

«52 тисячі – це що таке? Це заробітна плата одного працівника адміністрації? І кожен працівник адміну медколеджу має в середньому 52 тисячі гривень на місяць? Що ми ще не в медколеджі працюємо?»

Однак, пізніше начальник управління хорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації Юрій Осіпчук розповів, яка ж офіційна заробітна плата у директора медколеджу.

«Директор медколеджу має  в нас 19  518 тисяч заробітної плати, 3 320 –складність і викладацька діяльність і 28  500 тисяч він отримує за курси, які він читає. Зауважу, що погоджує зарплату, надбавки, добавки і премії голова обласної ради».

Муляренко зазначив, що з'ясує це питання.

Читайте також