Дитячий табір на Рівненщині запалює вогонь "Олімпійського літа"

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка», що розмістився серед мальовничих гощанських лісів та водойм, вже багато років поспіль є одним з найактивніших учасників Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо». Кожна зміна дітей тут не обходиться без захопливих спортивних естафет і конкурсів, які традиційно для них організовує комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Нинішні старти були досить багаточисельними, адже на спортивний майданчик вийшло одразу дев’ять команд. Перед початком змагань всі учасники пройшли урочистою ходою і під звуки Державного гімну України запалили Олімпійський вогонь. В небі замайоріли Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України, що означало завершення урочистостей та початок спортивних баталій.

В ході естафет кожен колектив досить впевнено проходив дистанції. Для успішного виступу в загальнокомандному заліку їм потрібно було показати хороші результати в 5 естафетах. Решта, хто не потрапив до складу, активно вболівали за своїх фаворитів. 

Цього разу найсильнішою, найшвидшою і найвитривалішою стала команда «Олімп». Другу та третю сходинку п’єдесталу посіли «Силачі» та «Бігуни». В індивідуальних конкурсах перемогу вибороли: Софія Герус, Дарія Мазур та Валентин Кодан.

На завершення відбулося традиційне відзначення переможців та призерів. Вони отримали дипломи та пам’ятні сувеніри від організаторів спортивного свята.

"Спорт для всіх" Рівненщини

Читайте також