«Дивовижний Моріс» у подарунок для слухняних дітей

Різдвяний анімаційний сюрприз подарували дітлахам громадська організація «Рівне Разом» спільно з Романом Курисом та торгово-розважальним центром «Happy.Mall». Українська версія відомого мультфільму «Дивовижний Моріс» за мотивами книг Террі Пратчетта вийшла у вітчизняний кінопрокат.

З 5 січня мультфільм можна переглянути і у кінотеатрі торгово-розважального центру «Happy.Mall», що у Рівному в Житловому комплексі «На Щасливому».

«В ці різдвяні святкові дні ми хотіли максимально охопити своєю увагою представників пільгових категорій. Серед них одинокі мами, дружини військовослужбовців, батьки, які виховують дітей з особливими потребами, багатодітні сім’ї. Також не могли не запросити на перегляд діток та їх батьків, які постійно долучаються до організації і проведення благодійний ярмарків. Таку базу контактів сформували у громадській організації «Рівне Разом», яка постійно долучаєтья до усіх благодійних ініціатив, що відбуваються у нас. Маю надію, що наші юні гості та їх батьки сповна оцінять не лише сам сюжет мультфільму, а й  якість звуку та зображення у нашому новому кінотеатрі. І вже наступного разу приведуть з собою своїх друзів. Дякую за гарну ініціативу громадській організації «Рівне Разом» та Роману Курису за підтримку», - розповів директор торгово-розважального центру «Happy.Mall» Тарас Максименко.

Ірина Хильчук виховує доньку з особливими потребами. У новому кінотеатрі вперше. Від перегляду мультфільму лишились приємні враження, як і від різдвяної несподіванки.

«Мені перетелефонували з громадської приймальні «Рівне Разом» та запросили отримати безкоштовний квиток на перегляд мультфільму. Приємна несподіванка. Хочу щиро подякувати за запрошення і за те, що не забувають про нас. Мультфільм сподобався. Навіть не знаю, кому більше -  мені чи доньці?», -  розповіла Ірина Хильчук.

Нагадаємо, допрем’єрний показ мультфільму «Дивовижний Моріс» розпочався в Україні з 29 грудня, а вже з 5 січня вийшов у кінопрокат. Перегляд мультфільму – унікальна нагода для рівнян познайомитись ближче з новим харизматичним персонажем, якому відомі митці вже пророчать почесне місце у поп-культурі: рудий, балакучий кіт Моріс із комедійного фентезі-роману британського письменника-фантаста Террі Пратчетта «Дивовижний Моріс та його вчені гризуни».

Фабула нової анімації збігається з книжковим оригіналом: усім відома історія про пацюка з Гаммельна – чарівна дудочка заманює полчища гризунів у воду, і вони тонуть. Водночас, всі забувають, що щури чудово плавають.

В українському дубляжі голосами героїв стали такі зірки, як Анна Трінчер, Тетяна Парфільєва, Євген Таллер, Богдан Шелудяк, Вікторія Маремуха, Іван Кришталь та Анастасія Єлісєєва. Переглянути мульфільм можна у кінотеатрі «Кіно. Доміно», що в ТРЦ «Happy.Mall» до 11 січня.

Читайте також