ДНК-експертиза підтвердила загибель старшого сержанта з Костополя

Підтвердилась загибель захисника з Костополя Олександра Данилюка. 

Про це повідомляють у Костопільській міськраді.

Данилюк Олександр Ростиславович народився 20 грудня 1975 року у Костополі. Навчався у школі №1. Любив машини, тож після закінчення навчального закладу займався ремонтом автомобілів.

У травні 2023 року наш земляк став на захист рідної країни. У липні зник під час виконання бойового завдання. Цьогоріч ДНК-експертизою встановлено, що, ймовірно, 26 липня 2023 року, старший сержант Олександр Данилюк загинув. Трапилося це поблизу села Кузьмине Луганської області.

Олександр разом із дружиною Оксаною виховував сина, якому нині 25 років. Ось що розповідає про захисника матір Неоніла Данилюк: 

«Добра дитина, вся надія була на нього.. Мій найкращий син. В Олександра було багато друзів. Він ніколи нікого не зрадив би, адже був надійним товаришем. Працьовитий і старанний, дуже любив автомобілі. Військова справа йому теж подобалася, як і дисципліна. Прослужив від сержанта до старшого сержанта»

Прощатимуть з Олександром Данилюком завтра о 15-ій годині у Костополі. 

22 березня із захисником прощатимуться у рідній домівці (м. Костопіль, вул. Ніла Хасевича, 31).

О 13:00 –  заупокійна літія, 13:30 - чин похорон у храмі святих мучениць Віри, Надії і Любові та їх матері Софії. Поховають Олександра Данилюка на костопільському міському кладовищі «Нове».

Читайте також