До Всеукраїнського онлайн форуму психологів долучилася рівненська фахівчиня

Фото - РЦПТО ДСЗ

Із нагоди Всеукраїнського дня психолога, який 23 квітня відзначається в Україні, відбувся масштабний онлайн-форум представників професії.

Психологиня Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Оксана Кондратюк-Якимець також долучилася до команди професійних арт-терапевтів. Цікаві доповіді та професійні майстер-класи для спеціалістів із усієї України відбулися в розрізі теми «Методи творчого самовираження особистості як засіб психологічної допомоги».

Мета онлайн заходу - підвищення професійного рівня практичної психологічної допомоги та соціального супроводу згуртувала вітчизняних практичних психологів, соціальних педагогів, вихователів інклюзивного профілю, тьюторів та педагогів.

Робота форуму відбувалася у формі міні-лекцій, діагностичного практикуму ворк-шоп корекційних методів, знайомства із корекційним інструментарієм для формування оптимального психоемоційного стану.

Головним напрямом роботи пропонується арт-терапія як ефективна та доступна форма взаємодії із аудиторією. Творче самовираження – один з успішних шляхів соціалізації.

 «Мені поталанило взяти участь в інформаційному, ресурсному онлайн-форумі з актуальними доповідями, авторськими методами та майстер-класами чудових фахівців, професіоналів. За його підсумками вчергове переконалася, що теза «я знаю, що я нічого не знаю» таки працює, вкотре відчула гордість від приналежності до улюбленої професії психолога та, що найважливіше, з оптимізмом окреслила нові напрямки наступної роботи із слухачами", - поділиляся Оксана Кондратюк-Якимець 

Велика подяка організаторам за нові знання, суттєве підвищення кваліфікації та сприяння самореалізації в умовах карантину».

Читайте також