Донька російського пропагандиста Володимира Машкова засудила війну проти України

Актор та режисер Володимир Машков став однією із запрошених персон на концентр у "Лужниках" 18 березня. На концерті він виголовис пропагандистську промову, у якій славив "русскіх людєй" та світ без нацизму. 

Однак палкі промови не подіяли навіть на його доньку Марію Машкову. 

36-річна акторка, яка наразі мешкає зі своїм чоловіком, наполовину українцем, та двома доньками у США, поговорила з CNN.

Марія висловила категоричну позицію щодо російської пропаганди та війни в Україні. Жінка зізналась, що дуже любить свого батька та бабусю, але вже навряд повернеться до росії.

"Те, що відбувається зараз, неможливо було уявити, припустити. І те, що багато росіян, зокрема мій тато, вірять у те, що насильство можна якось виправдати - це крає мені серце. Але це ніщо порівняно з тим, що зараз переживає український народ, гинучи", - сказала Маша.

Актриса, відома, зокрема, за серіалом "Не родись красивой", підкреслила, що має багато колег і друзів в Україні.

"Жоден із них не ненавидів мене за те, що я росіянка. І жоден із них не просив, щоби його рятував містер путін", - запевнила вона.

Як зазначила Маша, вона попередила батька, що спілкуватиметься з CNN, і він не заперечував, щоби вона переказала їхню з ним розмову.

"Він попросив мене негайно повертатися до росії, взяти з собою моїх доньок, бути хорошою росіянкою, просити пробачення за зраду і бути з російським народом, із моїм народом, допомагати боротися проти українських нацистів", - розповіла Машкова.

Акторка не стала приховувати, що для неї це рішення було дуже тяжким. Але Маша мусила вчинити саме так, оскільки вона не лише дочка, а і мама. Найкращий друг однієї з її дівчаток, її вчитель танців на ім'я Даня, живе в Києві.

Читайте також