Довгоочікувана пауза для Тельців і контакти для Раків: гороскоп на 9 січня для усіх знаків Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Овен 

Місяць у Вашому знаку закликає чесно оцінити, як багато Ви робите для інших і що отримуєте натомість. Якщо останнім часом Ваші потреби чомусь відступили на другий план, прийшов час змістити фокус на них. Настає Ваше довгоочікуване “час для себе”, хоча виграєте від нього не тільки Ви.

Телець 

Вплив Місяця обіцяє довгоочікувану паузу. Всесвіт настійно радить зменшити обороти і відпочити. До того часу, як завтра Місяць увійде у Ваш знак з новими інструкціями, Ви знову станете на ноги. А зараз треба зосередитися на своїх власних потребах.

Близнюки 

На перший план вийдуть Ваші зв’язки з іншими людьми. Місяць нагадує про те, що відносини та зв’язки вимагають постійної уваги: їх потрібно підтримувати. Якщо хтось з якоїсь причини віддалився від Вас, пора вийти на контакт і попросити про зустріч у зручний час. Навряд чи хоч одна сторона пошкодує про те, що це сталося.

Рак 

Енергійний Місяць дає поштовх Вашій професійній діяльності. Його вплив допоможе встати на шлях до успіху. Вам навіть не доведеться занадто старатися, щоб проявити себе в роботі. Користуйтеся нагодою справити враження на потрібних людей. І не чекайте, поки можливості знайдуть Вас – знаходьте й використовуйте їх самі.

Лев 

Місяць притягне Вашу увагу до інших культур і навчання. Користуйтеся нагодою розширити кругозір, читаючи книгу вдома або почавши планувати пригоди в нових краях і з новими людьми. І не чекайте, поки нові горизонти прийдуть до Вас – вирушайте до них самі.

Діва 

Прийшов час заглянути всередину себе і провести переоцінку цінностей. Життя б’є ключем, і здається, що зараз зовсім не час вдивлятися в тіні. Однак Всесвіт буквально штовхає Вас до всього того, що Ви успішно ігнорували. Не відмовляйтеся від того, що треба взяти, та не сердьтеся. Настав час змін.

Терези 

Вплив Місяця на відносини змусить Вас переглянути свої погляди на зв’язки та партнерства. Зосередьтеся на дусі товариства і засадах співробітництва. Звичайно, баланс у відносинах – штука хитка. Але якщо останнім часом Ви занадто вже активно тягнули ковдру на себе, настав час це виправити.

Скорпіон 

Місяць закликає Вас впритул зайнятися здоров’ям і змінити свій спосіб життя на краще. Що Ви їсте? Чи не занадто багато працюєте? Достатньо тренуєтеся? Чи підтримуєте психологічне благополуччя? Невеликі зміни виявляться внеском у краще майбутнє. Чим більш чесною буде Ваша оцінка, тим краще.

Стрілець 

Всесвіт закликає і навіть вимагає, щоб Ви просто насолоджувалися життям. Місяць підштовхує до пошуку задоволень і приводів посміхнутися і порадіти життю. Творчі заняття в компанії приємних людей або похід у приємне місце допоможуть Вам розвіятися і запам’ятаються надовго.

Козоріг 

Возз’єднання з власними корінням допоможе багато чого зрозуміти. Хто Ви є, які події Вас сформували, що для Вас сім’я? Все це важливі питання. Постарайтеся знайти спільну мову з родичами. Всесвіт закликає Вас краще усвідомити своє місце в цьому світі і знайти джерело сили.

Водолій 

Місяць впливає на сфери комунікації і інформації, і життя переходить на біг. Вам треба усвідомити безліч даних, які надходять з величезною швидкістю. Будьте напоготові і не покладайтеся на власну пам’ять. Розумніше буде все записувати.

Риби 

Рішучий Місяць виводить на перший план питання доходу і матеріальних цінностей. Час, витрачену на вивчення власних витрат, буде витрачено не дарма. Десь Ви знайдете області, в яких можна заощадити, але це не означає, що вивільнені кошти треба негайно витратити. Гроші люблять палити кишеню, але піддаватися цьому не можна.

Читайте також