Дубенчанки на Волині обкрадали пенсіонерів

Мешканок Дубна, що на Рівненщині, підозрюють у крадіжках із помешкань пенсіонерів на Волині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Волинської області. 

Так, ще 12 січня від лучанки надійшло повідомлення про те, що у неї з квартири дві жінки викрали 500 євро. Завдяки камерам відеоспостереження поліцейські встановили маршрут крадійок. Після того, як жінки вийшли з помешкання, вони сіли в маршрутку та поїхали в невідомому напрямку. 

За словами заступника начальника Луцького РУП Юрія Столярчука, жінки й раніше потрапляли в полен зору поліцейських. У попередні місяці надходили схожі заяви. Шляхом довіри жінки потрапляли в оселі волинян та викрадали в них кошти. 

Після необхідної ухвали суду у помешканнях дубенчанок провели обшук. Там було вилучено мобільні телефони, прикраси, кошти та інші викрадені речі. Жінок доставили в Луцьке РУП для допиту. 

Мати та дочка зізнались, що вчинили мінімум три крадіжки у Луцьку та одну - у Нововолинську. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Їм загрожує від 3 до 6 років ув'язнення. 

 

Читайте також