Двом організаторам "вечірок", де знущалися з дівчат, повідомили про підозру

Правоохоронці повідомили підозру блогеру та його спільнику підозру за розповсюдження порнографічного контенту. Вони організовували вечірки, де знущалися з дівчат. Підозрюваним загрожує до 7 років ув'язнення.

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Так, правоохоронці повідомили про підозру двом блогерам за фактами виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрювані домовилися створювати контент сексуально-насильницького характеру за участі жінок для подальшого розповсюдження.

Блогери орендували квартиру у столиці, куди запрошували дівчат, розпивали з ними спиртні напої, доводячи їх до непритомного стану, кажуть в Офісі генпрокурора.

«Користуючись безпорадним станом жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони», — йдеться у повідомленні.

Відзнятий матеріал підозрювані викладали у Telegram-канал і соцмережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Також поліція перевіряє причетність підозрюваних до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Читайте також