Енергія для нових звершень і здійснення бажань: 3 знаки Зодіаку, яким пощастить у новорічні свята

Ілюстративне фото

Новий рік 2022 під заступництвом Чорного Водяного Тигра обіцяє бути динамічним і наповненим радісними і хвилюючими подіями для багатьох знаків Зодіаку.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить вже на початку року. Вони – точно улюбленці фортуни!

Телець

У період новорічних свят на Тельців нахлинуть романтичні почуття і переживання. Розташування Венери в Козерозі дає шанс відновити відносини з дорогою людиною з минулого, і, можливо, в цей раз все у вас вийде. Таке положення планет однозначно грає на вашій стороні: ви не тільки зможете навести порядок в справах любовних, але і завести корисні знайомства, зачарувавши співрозмовників своїм шармом. Однак у святковій суєті потрібно дотримуватися балансу, надмірне спілкування може виснажити вашу енергію. Не забувайте про час для себе – важливо налагодити сон і повноцінно відпочивати.

Рак

Емоційні і чутливі Раки надають дуже велике значення сімейним традиціям. Їм важливо збиратися за святковим застіллям великою сім’єю з року в рік. Така відданість, безсумнівно, буде відзначена заступництвом зірок, і в новорічну ніч представників знака буде супроводжувати удача. Положення Венери в Козерозі додасть Ракам впевненості в собі. Ви зможете відстоювати свою точку зору і навіть зважитися на розмову з начальством про підвищення зарплати або нової посади. Юпітер в Рибах допоможе вам краще розуміти оточуючих і знаходити з ними спільну мову, а Марс в Козерозі зарядить енергією для нових звершень.

Козеріг

У Новий рік 2022 Венера увійде в сузір’ї Козерога. Представники знака землі гостро відчують бажання романтичних відносин. Період з 21 грудня по 18 січня для Козерогів – час, коли збуваються бажання. Вам вдасться досягти максимальних результатів в будь-якій справі і втілити задумане. Відмінний час для нових починань, вони увінчаються успіхом. Марс у вашому сузір’ї подарує працездатність і посилить впертість. Однак не варто стояти на своєму за будь-яку ціну, розумний компроміс допоможе досягти більшого.

Читайте також