Фонд держмайна здає в оренду через аукціон майже 70 об`єктів нерухомості на Рівненщині: повний перелік

Фото - ілюстративне

Рівненське регіональне відділення Фонду державного майна України відкриває перелік об’єктів державної власності, що можуть бути передані в оренду через аукціон. Відповідно до перехідних положень нового закону про оренду, усі об'єкти державної власності, які станом на 1 лютого 2020 р. перебували у переліку вакантних, вважаються такими, відносно яких прийнято рішення про передачу їх в оренду на електронних аукціонах. 

Всього таких вакантних для оренди об’єктів в Україні станом на 1 лютого 2020 р. налічувалось 4 262 загальною площею в майже 2,5 млн кв. метрів. Всі вони вже невдовзі опиняться на ринку оренди нерухомості України. Водночас Рівненська область із 169 об’єктами входить до ТОП-5 регіонів, де пропонується найбільше орендних площ (сумарно 236 тис. кв.м.) Ознайомитись із повним переліком можна за посиланням: https://rivne.media/doc/fond-dm/obj.xlsx.

Щоб орендувати той або інший об’єкт із вказаного переліку потенційні орендарі, зацікавлені в отриманні майна в оренду, можуть звернутися до регіонального відділення із відповідною заявою. Потенційний орендар має обрати з переліку відповідний об’єкт та зазначити в заяві бажаний строк оренди. Орендодавець здійснює роботу щодо оголошення електронного аукціону у системі «Prozorro.Продажі».

З новаціями щодо оренди державного майна можете ознайомитись за цим посиланням: https://rivne.media/doc/fond-dm/Prezentaciya_Orenda_170320.pdf.

Читайте також