Фуру, що з`їхала в кювет неподалік Рівного, нарешті дістали (ФОТО)

Вантажівку з 8-тонним вантажем заморожених котлет, яка з’їхала у кювет неподалік міста Рівного у селі Колоденка, нарешті відбуксирували. 

Нагадаємо, що ще в четвер, 22 лютого, близько 12 години на трасі міжнародного значення "Київ-Чоп", на об'їзній Рівного вантажний автомобіль Scania з’їхав у кювет. Водій транспортного засобу не постраждав.

Впродовж майже двох діб рятувальники ДСНС намагалися дістати фуру з кювету. Для надання допомоги було залучено спецтехніку та особовий склад рятувальників ДСНС, поліції та облавтодору, а також техніку приватних підприємств.

Складність по буксируванню полягала в тому, що важка інженерна техніка через складні погодні умови, розталий сніг та багнюку не могла витягнути машину з восьмитонним вантажем продуктів харчування. Також через низькі високовольтні лінії електромереж, до вантажівки не могли під’їхати крани. До того ж,  Scania в’їхала у металевий дорожній відбійник і рятувальникам за допомогою спецінструменту довелося його зрізати.

Але спільними зусиллями вчора, 23 лютого, ввечері вантажівку вдалося дістати, і її спустили на ґрунтову дорогу, яка є паралельною трасі Київ-Чоп. Далі машину відбуксирували на проїжджу частину дороги, де водій транспортного засобу самостійно зміг продовжити рух.

Читайте також