Футбольна команда з Рівненщини привезла з Хмельницького перемогу (ФОТО)

На Кубку міського голови Хмельницького ФК «Малинськ» зумів провести перший м’яч

Свій стартовий матч у Хмельницькому на Кубку мера цього міста ФК “Малинськ” проводив проти “Ниви” з Теребовлі. Його результат можна коротко охарактеризувати приказкою – “ПЕРШИЙ МЛИНЕЦЬ НАНІВЕЦЬ!” Пропустивши гол у першому таймі від представників Тернопільщини по перерві голкіпер Малинська ще двічі змушений був виймати м’яч з сітки власних воріт.

В іншому поєдинку першого ігрового дня юнацький склад “Поділля” дещо сенсаційно переграв вінницьку “Ниву”, здобувши вольову перемогу 2:1.

У своїй другійгрі на турнірі у Хмельницькому ФК “Малинськ” зустрічався з господарями – представником другої ліги Чемпіонату України “Поділлям”. Зрозуміло, що фаворитами у поєдинку вважалися професіонали, котрі, в підсумку, і відсвяткували перемогу. З позитиву – ФК “Малинськ” зумів провести перший свій гол на Кубку мера. На 55-й хвилині Анатолій Онищук скоротив відставання в рахунку до одного м’яча. Щоправда, “Поділля” з 71 по 78-у хвилини двічі забило, встановивши остаточний результат матчу 4:1.

В іншому матчі другого ігрового дня “Агробізнес” переграв “Случ” з Старокостянтинова 2:0.

Поєдинки третього ігрового дня «Кубка міського голови Хмельницького» відбудуться 13 лютого в середу. Тоді об 11.00 зіграють вінницька та теребовлянська «Ниви», а о 14.00 – «Поділля» U-19 та «Агробізнес».

Турнірне становище команд.

1. «Поділля» – 3 очки (1 матч)

2. «Нива» (Теребовля) – 3 (1)

3. «Агробізнес» – 3 (1)

4. «Поділля» U-19 – 3 (1)

5. «Случ» (Красилів) – 0 (0)

6. «Нива» (Вінниця) – 0 (1)

7. «Случ» (Старокостянтинів) – 0 (1)

8. ФК «Малинськ» – 0 (2)

Повідомляє прес-служба ФК "Малинськ"

Читайте також