Голова обласної ради звільнив Вікторію Єнікеєву з посади головного лікаря Рівненського перинатального центру

Фото - Дмитро Хомицький

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук звільнив з посади головного лікаря Рівненського обласного перинатального центру Вікторію Єнікеєву, яка очолювала установу впродовж останніх 8 років. Відповідне розпорядження опублікували на сайті РОР.

Згідно із документом, Вікторію Єнікеєву звільнено відповідно до пункту 2 статті 36 Кодексу законів про працю України у зв'язку із тим, що 19 червня закінчився термін дії контракту між нею та обласною радою. Відтак, тепер тимчасово виконуючою обов'язки керівника "Обласного перинатального центру" буде заступник головного лікаря з неонатології, координатор регіонального центру грудного вигодовування Галина Ковальова. Їй доручено в установленому порядку забезпечити проведення розрахунку з Єнікеєвою В.М. та видати їй трудову книжку в день звільнення.

Відтак, поки цей медзаклад буде без головного лікаря. Конкурсна комісія при облраді вирішувала питання про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади. 

Відтак, документи на посаду головного лікаря "Обласного перинатального центру" Рівненської обласної ради охочим можна подати до 12 липня. Після цього конкурсна комісія розпочне розгляд кандидатур і вже на наступному засіданні дев’ятнадцятої сесії облради оголосять ім'я нового головного лікаря закладу. 

Читайте також