Голова облради привітав школярів найспортивнішого села на Рівненщині

http://oblrada.rv.ua

Голова обласної ради під час робочої поїздки Костопільським районом відвідав Малолюбашанську ЗОШ І-ІІ ступенів. Олександр Данильчук поспілкувався з керівництвом та учнями школи, дізнався про потреби закладу. А також привітав місцевих школярів з перемогою в обласному конкурсі на звання найспортивнішого села Рівненщини.

Як розповіла директор Малолюбашанської ЗОШ Оксана Цимбалюк, у їхньому закладі досить успішно розвиваються спортивні секції з футболу та волейболу, а шкільні команди з цих видів спорту займають призові місця на змаганнях різного рівня. З першого вересня у закладі відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Тепер оновлюють спортивний інвентар. На прохання колективу школи голова обласної ради привіз юним спортсменам комплекти футбольних та волейбольних м’ячів.

«Я лише вітаю бажання дітей займатися спортом! Переконаний, що спорт навчанню не заважає, а навпаки – спонукає дітей знати більше, ставити мету і досягати її», - зауважив Олександр Данильчук, спілкуючись з учнями Малолюбашанської ЗОШ і подарував закладу телевізор.

До слова, приміщення школи давно потребує капітального ремонту і не відповідає сучасним вимогам нового освітнього простору. Щонайменше тут мріють про інтерактивну дошку, а ще більше – про оновлення самого приміщення. Наразі розробляється проект реконструкції закладу. А це, за словами директора Оксани Цимбалюк, передбачає не лише проведення капітального ремонту. У планах добудувати спортзал, класні кімнати та облаштувати санвузли. Адже у нинішній будівлі 135 учням вже затісно.

 

З уваги на те, що Мала Любаша активно розбудовується, за кілька років питання розширення школи постане гостріше, переконана директор. Тож над його вирішенням Олександр Данильчук радить думати вже сьогодні. Голова обласної ради пообіцяв тримати на контролі питання реконструкції Малолюбашанської ЗОШ.

Читайте також