Голова ОДА Віталій Коваль відвідав Рівнеоблводоканал

Під час візиту директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш презентував нове обладнання. Зокрема, сучасну установку направленого буріння для прокладання труб без проведення розкопок, повідомляє Чарівне.інфо. Це обладнання закуплене за кошти підприємства. Розраховуватиметься водоканал за нього упродовж року. 

Також закупили італійські зварювально-стикові апарати для поліетиленових труб. Завдяки цьому обладнанню спеціалісти Рівнеоблводоканалу можуть ефективно та оперативно виконувати роботи по модернізації мереж водопостачання та водовідведення з заміною на трубопроводи з полімерних матеріалів.

Це сучасне нове обладнання. Ми його отримали буквально два тижні тому. Деяке обладнання ще не було в роботі, у нього навіть рік виготовлення – 2020. Воно дозволить нам забезпечити виконання ремонтних та будівельних робіт по поліетилену. Система не молодшає і зношених мереж у Рівному по водопроводу 20%, а по водовідведенню – 40%. Це повністю амортизовані, тримаються на тому інженерному радянському запасі. - додає Андрій Карауш.

Автопарк підприємства теж поповнився трьома новими автомобілями для аварійно-диспетчерської служби та багато іншого.

«В першу чергу потрібно кожному керівнику комунального підприємства бути на своєму місці і робити всі можливі кроки, щоб підприємство не було збиткове і оновлювало своє обладнання. Сьогоднішній приклад по придбанню техніки мене особисто надихає тим, що керівник не чекає, а вже знайшов шляхи на початку року, коли у нас є касовий розрив, профінансувати придбання такої техніки. Це правильний управлінський крок.» - підсумував голова ОДА Віталій Коваль.

Читайте також