Голова Рівненської облради нагородив керівницю Зірненської лікарні «Хоспіс»

Фото - Рівненська обласна рада

19 березня відбулась зустріч голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука з головною лікаркою комунального підприємства «Зірненська лікарня «Хоспіс» Рівненської обласної ради Олександрою Кучер. Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Під час зустрічі обговорювалось питання роботи закладу в розрізі медичної реформи та проблемні питання, які турбують керівницю медустанови.

Не обійшлося без приємних сюрпризів. Олександр Данильчук разом зі своїм першим заступником Сергієм Свисталюком нагородили Олександру Кучер цінним подарунком Рівненської обласної ради - годинником.

Фото - Рівненська обласна рада

Високу нагороду вручили, зокрема, «за вагомий особистий внесок у зниження рівня захворюваності на туберкульоз у Рівненській області».

Комунальне підприємство «Зірненська лікарня «Хоспіс» Рівненської обласної ради надає лікувально-профілактичні послуги тяжко-хворим або невиліковним пацієнтам.  Заклад спеціалізується на паліативній допомозі, медико-психологічній реабілітації, надає соціальну та духовну  підтримку людям з тяжкими діагнозами. Фахівці лікарні працюють із важкохворими на туберкульоз і на поєднані форми туберкульозу та ВІЛ-інфекції.

Читайте також