Голова Рівненської ОДА поїхав у Баку разом з президентом домовлятися про інвестиції

Цими днями голова Рівненської ОДА Віталій Коваль перебуває у місті Баку. До столиці Азербайджану очільник Рівненщини завітав у складі української делегації на Українсько-Азербайджанський бізнес-форум.

Як розповів сам Віталій Коваль, рівненська делегація є найчисельнішою в порівнянні з іншими регіонами України.

Вчора на форумі вони знайомилися із перспективними галузями Азербайджану. Побачили криті квіткові парники площею 10 га, оливкову ферму, завод по виготовленню кабелів тощо. Сьогодні ж наша делегація презентуватиме на форумі потенціал Рівненщини зокрема.

Також Віталій Коваль під час заходу вже встиг поспілкуватися з азербайджанськими бізнесменами, які в майбутньому можуть бути інвесторами на Рівненщині. Також він планує взяти участь у ділових переговорах у форматі B2B.

"Дякуючи участі у Форумі Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Азербайджан, економічна співпраця між нашими країнами набуває нових можливостей. У мене склалися позитивні враження: азербайджанський бізнес хоче розвиватися, і моє завдання - показати їм, що Рівненщина - це територія рівних можливостей, інвестуючи у яку іноземні партнери матимуть повне сприяння з боку влади. Ставлю перед собою найголовніше завдання, як завжди: повернутися із заходу не з "порожніми руками", а з чіткими домовленостями щодо інвестицій в нашу область", - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Читайте також