Голова Рівненської ОДА прокоментував знайдену НАЗК недостовірну інформацію у декларації

Фото - Рівне Вечірнє

Національне агенство з питань запобігання корупції направило до суду протокол щодо голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка за декларування ним недостовірної інформації. Виявилося, що голова ОДА не вказав вартість чотирьох об'єктів: 2 земельних ділянок, житлового будинку, цеху та адмінбудівлі, повідомляє "UA: Рівне".

"На скільки я розумію, ці помилки стосуються того, що задеклароване мвйно десь не була вказана вартість. Ну впринципі, яка вартість земельної ділянки, яка не куплялась мною, а була отримана в інший спосіб, наприклад, використовуючи право приватизації. Тобто отакий от рівень помилок. Я не визнаю, звісно. Тобто вже був один такий протокол про корупцію, який не вистояв у суді і був скасований, так само було багато галасу. Так само і тут треба дочекатися суду, нехай суд приймає рішення. Це 15-й рік і там помилки досить відносні," - прокоментував Олексій Муляренко.

За підрахунками НАЗК, загальна сума порушень становить 388 тисяч 274 гривні. Відтак, голові ОДА загрожує штраф від 17 000 гривень до 42 500.

Читайте також