Голова Рівненської ОДА відвідав склозавод у Зорі

Голова Рівненської ОДА відвідав потужний склозавод у Зорі, який входить до групи компаній Verallia. З генеральним директором Даніелем Саксіком обговорили основні напрямки роботи підприємства, оглянули виробничі потужності і поспілкувалися про подальшу співпрацю, повідомили в пресслужбі ОДА. 

Центральний офіс компанії знаходиться у Франції, проте рівненська філія  є одним з провідних виробників скляної тари в Україні, яка займається не лише внутрішнім продажем продукції, а й її експортом в понад 15 країн світу.

«Це один з тих інвесторів, які  повірили в Україну і в Рівненську область, зокрема. Вони розвивають не лише підприємство, а й створюють нові робочі місця, аби повернути людські ресурси з-за кордону», - зазначив Віталій Коваль.

Кожного дня понад 600 працівників виготовляють екологічно чисту скляну упаковку. На підприємстві  витрачають кошти не лише на нове обладнання, а й на безпеку та бережливе ставлення до довкілля.

«Я приємно вражений масштабами підприємства і тим, як вони дбають про навколишнє середовище. Мета нашої зустрічі - почути проблеми підприємства та налагодити діалог між бізнесом і владою, аби створити такі умови, при яких людям хотілося б повернутися на Рівненщину. Також важливо в технічних освітніх закладах області навчати спеціалістів, які будуть працювати на такому виробництві», - підсумував голова ОДА.

Наприкінці зустрічі Віталій Коваль запросив Даніеля Саксіка долучитися до роботи інвестиційної ради, яку нещодавно створили при облдержадміністрації.

Читайте також