Гороскоп фінансів на 22-28 травня: кому зі знаків зодіаку зірки обіцяють багатство

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день у день не припадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 22 до 28 травня?

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Нинішній тиждень сприятливий для купування нерухомості, особливо якщо представники знака давно збиралися придбати будинок або квартиру своєї мрії — тепер їм у цьому нарешті пощастить.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Не найкращий час для того, щоб брати гроші в борг: повернути їх буде далеко не так просто, як здається, тому потрібно намагатися обійтися самотужки, тим більше, що це не так уже й складно.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Навіть якщо на банківській картці значиться солідна сума, бездумно витрачати гроші все ж таки неварто: невідомо, коли надійдуть наступні виплати, тому частка розумної економії не завадить.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень 

Великі закупи цього тижня краще не робити — вони, незважаючи на серйозні витрати, не виправдають очікувань: найімовірпніше, якість придбаного виявиться низькою, тому вони прослужать недовго.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень 

До фінансових пропозицій, які можуть надійти в цей час, необхідно поставитися максимально обережно: велика ймовірність того, що, погодившись, представники знака не придбають, а програють.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень 

До затримок і зволікань щодо зарплатних виплат, необхідно поставитися спокійно — вони не будуть тривалими, тому засмучуватися і панікувати не варто, потрібно просто трохи зачекати.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Тим, хто давно збирався розпочати реалізацію глобальних і, що важливо, прибуткових проєктів, саме час розпочати роботу над ними – умови для цього складуться максимально сприятливі.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

На роботі небажано гнатися за всіма «зайцями» одразу, секрет професійного – а отже, й фінансового успіху – представників знака полягатиме в умінні, не відволікаючись, бити в одну точку.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Представники знака на власному досвіді зможуть переконатися в тому, як працює закон бумерангу: надавши матеріальну допомогу тим, хто її потребує, вони практично одразу отримають прибуток самі.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Зірки наполегливо рекомендують представникам знака поспілкуватися з начальством на тему фінансів: у цей час воно буде прихильним і, трохи повагавшись, погодиться підвищити їм зарплату.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Успіх цього тижня чекатиме не на тих, хто «прийшов, побачив, переміг», а на представників знака, які не бояться копіткої та монотонної роботи: саме вона принесе очікуваний фінансовий результат.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Стаючи до роботи над професійним проєктом, не варто очікувати миттєвого фінансового результату: його вдасться отримати не одразу, натомість і сума буде такою, про яку представники знака не могли й мріяти.

Читайте також