Гороскоп кохання на травень 2023 року

Для сфери любовних взаємин друга та третя декади травня є сприятливими. Напружений психологічний клімат на початку місяця пов'язаний із місячним затемненням у Скорпіоні, яке відбудеться 5 травня о 20:23. Це час розчарувань, драм, миттєвих бажань та необдуманих дій. Важливо тримати себе в руках, інакше проблеми в особистому житті можуть затягнутися надовго.

Повідомляє ТСН.

ОВЕН

Місяць відповідальних рішень, вибору, якого вже не можна відкладати. Можливо, ваші стосунки переживають складні часи, але це може лише згуртувати вашу родину та об'єднатися. Ви все ще можете сумніватися, чи варто зберігати старі стосунки або пуститись у вільне плавання. Але в третій декаді травня "внутрішня пружина" спрацює, і тоді точно зрозумієте, що вам потрібно, як і з ким ви уявляєте своє майбутнє. Вільні отримають шанс зустріти цікаву людину, з якою можна залікувати старі серцеві рани.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся не прив'язуватися і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь один одним без зайвих очікувань. Попсують нерви конфлікти з ріднею на ґрунті фінансових питань. Багато психічних сил і часу забиратимуть чоловік і діти. Проблеми виникнуть із дітьми підліткового віку. Романтичні партнери ухвалять рішення про спільне проживання, пропозиція про одруження буде усвідомленою та зміцнить стосунки. Багато хто з тих, хто розлучився через дрібницю, знову помиряться.

БЛИЗНЯТА

Самотні представники знака відчують романтичний настрій, швидкоплинне побачення може перерости у серйозні стосунки. Подружжя зможе зміцнити свій союз, якщо знайде спільну справу. Єдине, що може затьмарювати сімейну ідилію, це непрохані поради родичів. Внесіть у своє життя більше нового: знайомтеся з новими людьми, оновіть гардероб або займіться спортом! Будьте щирими, відкритими, і навіть зайва прямолінійність цього місяця вам не зашкодить.

РАК

Цього місяця вам вдасться залагодити майнові суперечки із родичами, купити нову квартиру або зробити вдалий розмін. Час усунення конфліктів, психологічного спокою та вирішення суто особистих питань. Дослухайтесь до порад мудрих жінок, навчайтеся досвіду тих, кого поважаєте і любите. Якщо з коханою людиною немає взаєморозуміння, поговоріть відверто про ваші взаємини у третій декаді травня. У цей час імовірність успішного вирішення суперечливих питань значно зростає.

ЛЕВ

Цей місяць вдалий для творчості, сімейних урочистостей та кохання. Час натхнення та романтики навіть для тих, хто зовсім забув про це. Безліч знайомств, несподіваних зустрічей, підвищеної уваги з боку протилежної статі. Невелика подорож може принести нове кохання або якщо ви у стосунках, то поїздка допоможе ще більше зблизитися з партнером. Також спільні подорожі з дітьми найкраще вплинуть на рівень довіри та взаєморозуміння.

ДІВА

Час змін у особистому житті, нового витка у взаєминах, можливо, навіть бажаного поповнення в сім'ї. Зверніть увагу на близьких та дорогих людей, родину, батьків, приділіть час друзям. Намагайтеся якомога більше часу проводити з тими, хто вам дорогий: їхня підтримка стане в пригоді вам цього місяця. Підхожий період для того, щоб створити сім'ю, а може, зустріти незнайомця або незнайомку, які з часом стануть для вас найближчими людьми.

ТЕРЕЗИ

Вас переповнює неспокійна енергія, з'являються несподівані здібності. Ви чітко відчуваєте, що у вашому житті щось починається, і хвилюєтесь через це. Сидіти та не діяти зараз просто неможливо, вам необхідно щось робити, кудись бігти. У цьому процесі вас підтримає кохана людина, а якщо ви в пошуку свого ідеального партнера, то в травні на вас чекає доленосна зустріч. Друга половина місяця є сприятливою для початку сімейного бізнесу, купівлі землі або житла, переїзду на нове місце проживання.

СКОРПІОН

Місяць яскравих подій у любовній сфері, пристрасних побачень, а також драм та розчарувань. Найімовірніше, нова закоханість, яка захопить вас цього місяця, недовговічна, проте вона принесе цінний досвід, послужить кроком уперед, до більш стабільних та якісних взаємин. Прекрасний місяць для подорожей, особливо якщо ви поїдете до нової для вас країни. Зустрічайтеся з людьми, обмінюйтеся знаннями, накопичуйте враження, тобто насолоджуйтесь справжнім моментом!

СТРІЛЕЦЬ

Можливі неоднозначні ситуації на роботі із представниками протилежної статі, початок службового роману. Також, якщо ви прагнете просунутися вгору кар'єрними сходами, хочете підвищення зарплати, можете використати свою чарівність і поговорити з начальником про ваші перспективи. Відповідний зовнішній вигляд, манери, готовність до компромісів допомагають досягти бажаного. Це саме стосується взаємин у парі – якщо хочете вплинути на партнера, використовуйте можливості цього місяця.

КОЗОРІГ

Романтичні зв'язки сприяють професійному просуванню. Соціальна активність посилює популярність у протилежної статі. Травень запам'ятається цікавими зустрічами, станеться якесь перезавантаження в особистому житті, багато чого постане під іншим кутом. Для давніх взаємин дуже сприятливий період, оскільки хочеться нових вражень та нового досвіду. Водночас, якщо наявні взаємини не влаштовують, можна направити всю свою енергію на те, щоб знайти причини проблем та усунути їх.

ВОДОЛІЙ

Особливий місяць, коли є шанс досягти гармонії в особистому житті. Решта відходить на другий план, лише любовна сфера важлива у цей період. Великий ризик помилитися у своєму виборі, оскільки емоції беруть гору над розумом. Тому не ухвалюйте доленосних рішень до 21 травня. Якщо ви перебуваєте в партнерських взаєминах, саме час поговорити про майбутнє, про дітей, обговорити всі плюси та мінуси того чи того місця проживання. Люди, які вас оточують, можуть бути здивовані вашому перетворенню і потребам, що змінилися.

РИБИ

Сімейне життя може викликати нудьгу, хочеться чогось нового. Ви більше цікавитеся собою, своїм зовнішнім виглядом, зовсім забуваючи про чоловіка чи давнього партнера. Ризик втратити взаємини через нове романтичне знайомство дуже великий. Однак, якщо ви самотні, то у травні цей стан зміниться. Нова зустріч може змінити життя кардинально. Але якщо ви у шлюбі, то зміни через нове захоплення будуть не на краще і можуть призвести до погіршення, ослаблення та згасання почуттів.

Читайте також