Гороскоп на 1 травня для усіх знаків Зодіаку

Що принесе 1 травня для представників усіх знаків Зодіаку?

Козоріг

Сприятливий день для звернення до начальства, в урядові установи або громадські організації. Сміливо пускайте в нові ризиковані заходи, не побоюючись, що вони виявляться безрезультатними. Постарайтеся утриматися від офіційності і натягнутості в поведінці.

Водолій

День сприятливий для духовних роздумів, самоосвіти, вивчення наук і ремесел, фізичних навантажень. Рекомендується спокійна діяльність, усамітнення. Спілкування в галасливій компанії, застілля або прийом гостей може привести до страждань або конфліктів з близькою людиною.

Риби

Ймовірно, що сьогодні вами зацікавляться представники солідних організацій. Ваш талант і активність будуть їм імпонувати. Можливо, вам запропонують нову посаду. Погоджуйтеся не роздумуючи, так як незабаром послідують значні зміни в житті, які можуть мати суперечливий характер. Заглибленість у себе і романтичний настрій не дозволять вирішувати конкретні завдання, тому налаштуйтеся на реальне сприйняття дійсності.

Овен

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, звернення до установи або організації. Сміливо пускайте в будь-які заходи, навіть пов'язані з ризиком, - зірки обіцяють удачу.

Телець

Несе розчарування, ілюзії, погані знаки, які потрібно аналізувати. Якщо ви збираєтеся у відрядження або тривалу поїздку, рекомендується перенести термін від'їзду на наступний день. У справах, що вимагають капіталовкладень, слід проявляти крайню обережність. Краще дочекатися більш підходящих умов і після діяти впевнено.

Близнюки

День несе розчарування в близьких людях або в професійній діяльності. Слід звертати увагу на погані знаки, які потрібно аналізувати. Будь-яка комерційна поїздка або подорож закінчиться невдачею. Вірогідні фінансові втрати, тому в справах і покупках слід проявляти крайню обережність: не виключено, що вас обдурять. Якщо так сталося, що вас втягнули в з'ясування відносин, не принижуйтеся до крику. Візит до лікаря може виявитися малоприємним, так як діагноз буде для вас повною несподіванкою.

Рак

Якщо ви не вирушили у відпустку, рекомендується зробити це якомога швидше. Вам треба відпочити і зміна обстановки. Бізнесменам зірки не радять поспішати з інвестиціями. Краще дочекатися більш підходящих умов і після діяти впевнено. У працівників бюджетної сфери з'явиться можливість піднятися на сходинку вище по службових сходах.

Лев

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, звернення до установи або організації. Сьогодні ви цілком можете розраховувати на успіх в справах, однак не слід займатися розробкою нових проектів або брати участь в спільних проектах з людьми, яких мало знаєте або яким не довіряєте. Велика ймовірність деякого підвищення фінансового становища - виграшу, знахідки чи подарунка. Застава ваших успіхів - ваше близьке оточення.

Діва

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, звернення до установи або організації. Сміливо пускайте в нові ризиковані заходи, не побоюючись, що вони виявляться безрезультатними. Можлива вдала фінансова угода. Справи і далі обіцяють йти в гору.

Терези

Напружена суспільно-політична обстановка, сплеск негативних емоцій, катастрофи, спокуси, хвороби - ось неповний перелік всіх нещасть. Ви зможете полегшити ситуацію, якщо будете проявляти крайню обережність. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, не ігноруйте передчуття, погані знаки. Якщо так сталося, що на вас звалилася біда, то намагайтеся думати про те, що прийде світла смуга життя і все владнається. З незворотними процесами потрібно просто змиритися.

Скорпіон

День сприятливий для відряджень, подорожей. Робочий настрій буде низьким, так як заглибленість у себе і романтичний настрій попередніх днів не дозволять сконцентруватися на справах і вирішувати конкретні завдання. Звідси велика ймовірність громадського осуду, образ, озлоблення. Відносини з коханою людиною будуть бажати кращого. Проявіть якомога більше терпіння і доброзичливості.

Стрілець

Цей день несе розчарування в близьких людях або в професійній діяльності. Ймовірно, будь-яка комерційна операція або ділова зустріч закінчиться невдачею. У справах і покупках слід проявляти крайню обережність: не виключено, що вас обдурять. Візит до лікаря може виявитися малоприємним, так як діагноз буде для вас повною несподіванкою.

 

Читайте також