Гороскоп на 12-те лютого для всіх знаків Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Овен 
Вас чекають нові відкриття, пов’язані з будинком і сім’єю. Ви можете дізнатися про свій клан щось, що стане відповіддю на виниклі останнім часом питання, а також зніме напругу і розвіє невизначеність. Знаючи реальність ситуації, Ви відчуєте полегшення і зрозумієте, що робити далі.

Телець 
Щира розмова з іншою людиною дасть саме той результат, на який Ви розраховували. Виникне не тільки довіра, але й оптимізм. Обидві сторони будуть почуті, зрозумілі і чесні один з одним. Саме так вдасться розвіяти недавнє непорозуміння і з полегшенням дізнатися правду.

Близнюки 
Ви більш реально поглянете на грошові питання у своєму житті. Фінансові факти, звичайно, говорять самі за себе, але важливо прислухатися до підказок інтуїції. Внутрішній голос вкаже вірний шлях; Ви досягнете нового рівня матеріальної стабільності, якщо послухаєте його. Перед Вами відкриються багаті можливості.

Рак 
Місяць у Вашому знаку додасть впевненості в собі. Але майте на увазі, що Ваші відкритість і щирість для когось можуть стати знаком уразливості. Загалом у цій ситуації більше плюсів, ніж мінусів. Люди до Вас потягнуться; з’явиться можливість задати кілька особистих питань.

Лев 
Час, який Ви присвятите собі, безумовно, не буде витрачено даремно. Однак дистанціюватися від інших можна розумним способом, а можна і не дуже. Навіть якщо Ви рішуче налаштовані побути наодинці з собою, не закривайте канали комунікації повністю. Чужий погляд на речі може виявитися саме тим, що Вам треба.

Діва 
Друзі пізнаються в біді. Згадуючи минулі випробування або, у випадку з новими друзями, виявляючи спільні інтереси, Ви формуєте зв’язок. Спільне переважує розбіжності, а ще Ви можете дати другу пораду – але важливо не тиснути на людину, а надати йому час і простір, щоб відкритися.

Терези 
Вам потрібно як слід потурбуватися про себе. Не ставте свої інтереси нижче чужих – робіть те, що потрібно і хочеться Вам. Просто дивно, як добре запрацює Ваша голова, якщо Ви зовсім небагато побалуєте свої почуття і тіло!

Скорпіон 
Далекі перспективи займають всю Вашу увагу. Є відчуття, що пригоди чекають Вас десь дуже-дуже далеко – але складені зараз плани допоможуть продумати, як це буде, і підібрати собі попутників. Якщо можливості вирватися кудись поки немає, хоча б помрійте про неї!

Стрілець 
Те, що надихає Вас, може надихати інших людей – якщо Ви поділитеся своїми джерелами з ними. Спільно пережиті враження запам’ятаються обом сторонам. Навіть якщо Ви вчите іншого чогось, що знаєте напам’ять, є шанс дізнатися щось нове. Вік живи – вік учись.

Козоріг 
Відносини і партнерства тісно пов’язані зі стабільністю і безпекою. Вам потрібно відчувати підтримку, особливо в моменти пертурбацій і змін. Дайте тому, хто прикриває Вам спину, зрозуміти, як це важливо для Вас!

Водолій 
Ви відмінно справляєтеся з усіма пунктами свого списку справ на сьогодні. Повнота сил і працездатність допоможуть спробувати щось нове в професії. Не соромтеся ставити високу планку і досліджувати амбітні варіанти. Як кажуть, хто не ризикує, той не виграє!

Риби 
Вплив Місяця загострить усі почуття і допоможе Вам проявити себе у творчості, а також допоможе знайти так необхідний продух. Довіряйте тому, що відчуваєте. Серце підкаже, з ким варто проявити щирість. Поєднання чуйності та уяви відкриє дивовижні перспективи.

Читайте також