Гороскоп на 14 лютого для всіх знаків Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Овен 
Ви бачите, що варіантів у певній галузі маса. Здається, що вони як автобуси – якщо один поїхав, скоро приїде інший. Але з цього розмаїття потрібно вибрати найкращий шлях до мети. Порада здається очевидною – але коли Ви придивитеся, виявиться, що оптимальні варіанти зовсім не очевидні!

Телець 
Йода, Гендальф, Дамблдор, Шерлок Холмс: це всезнаючі персонажі, джерела абсолютної мудрості. Ви, у свою чергу, можете недооцінювати власну мудрість і її потрібність іншим. Те, що Ви робите для досягнення власних цілей, може відчутно допомогти іншим. Варто поділитися Вашими знаннями.

Близнюки 
Ви незмінно надаєте людям підтримку і будете розчаровані, виявивши, що інші не так вже високо цінують відданість і надійність. Але нехай це не стане приводом відмовити комусь у допомозі. Приймаючи рішення, постарайтеся прибрати з рівняння емоції.

Рак 
Від роботи, як відомо, коні дохнуть. Вам варто подумати про те, щоб більше відпочивати, а не працювати в поті чола цілими днями. Здоровий баланс між дозвіллям і роботою повинен бути золотим стандартом життя. Це необхідно – і Ви цього заслуговуєте.

Лев 
Спробуйте – раптом сподобається! Про що б не йшла мова, результат Вас порадує або як мінімум вкаже на нові перспективи. Однак нічого не буде, якщо Ви не зважитеся зробити цей крок. Якщо ні до чого не прагнути, Ви нічого не досягнете. Поставте собі мету і постарайтеся її досягти.

Діва
Близькі потребують вашої уваги. Варто звернутися до них за порадою і підтримкою. Ймовірно, вони не стануть кривити душею, намагаючись Вам догодити – а коли поради і думки щирі, вони часто виявляються більш корисними. А цього разу за чесною критикою навіть ходити нікуди не доведеться!

Терези 
Якої реакції чекають від Вас оточують? Варіантів маса! Хтось взагалі може вирішити, що Ви занадто довго вагаєтеся і нічого не робите. Звичайно, вони можуть тільки пропонувати Вам нарешті зважитися – а вибирати все одно Вам. Не поспішайте і робіть вибір ретельно.

Скорпіон 
“Все, що я роблю, – для тебе!” Знайомо? Але потрібно вміти знаходити баланс між своїми потребами і чужими мріями і сподіваннями. Але саме сьогодні є ризик провалитися в цій справі. Постарайтеся через розв’язання чужих проблем не забувати про своїх власні потреби.

Стрілець 
Якщо Вам потрібно більше стабільності і безпеки в житті, варто покластися на нестандартне мислення. Здається, що достатньо скопіювати чужий шлях до успіху – але на ділі Ви занадто оригінальні для второваних доріг. Унікальний здогад заслуговує більш пильного погляду і особливого місця у Вашому світі.

Козоріг 
Ми часто не помічаємо того, як змінюємося і розвиваємося самі і одночасно змінюємо свій світ. Також дивно те, як Всесвіт часто призводить в наше життя потрібних і корисних людей, а непотрібних – веде геть. Подивіться, хто останнім часом “відпав”, а хто залишився. Другі незабаром відіграють важливу роль у Ваших планах.

Водолій 
У фільмі Монті Пайтона “Сенс життя” солдати на полі бою дарують командиру дурні подарунки і ображаються на те, що серед вибухів і куль він не цінує цих дарів. Який урок для Вас? Незважаючи ні на які обставини, не забувайте висловлювати подяку тоді, коли це потрібно робити.

Риби 
Власна готовність підняти у розмові певну тему здивує Вас, особливо якщо зовсім недавно через свої особисті причини Ви уникали цього предмета. Проте зараз Ви відчуваєте себе більш розкуто. Будьте впевнені, що Вам є що сказати – навіть якщо це висловлювання видається дивним і ексцентричним.

Читайте також