Гороскоп на 14 серпня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

День, коли магічні здібності можуть виявити у себе навіть ті, хто максимально далекий від цієї сфери.

Загостриться інтуїція, сни виявляться пророчими і виявляться нахили до ясновидіння і прогнозів. Від активних дій у цей час необхідно відмовитися, користі від них все одно не буде. А ось планувати майбутні дії можна і потрібно — вдасться врахувати всі необхідні умови і доводи, інформує ТСН.

Гороскоп на 14 серпня для Овнів

Однаково добре вдаватимуться будь-які справи — як нові, тільки що розпочаті, так і старі, відкладені на безрік, до того ж усі вони принесуть не лише моральне задоволення, а й прибуток.

Гороскоп на 14 серпня для Тельців

На загальному тлі можливих сьогодні таланів найбільш успішними виявляться фінансові операції, тому можна сміливо підписувати важливі договори і укладати серйозні угоди, особливо ті, що розраховані на перспективу.

Гороскоп на 14 серпня для Близнят

Першу половину дня можна — і треба — присвятити роботі, а ось після обіду бажано приділити увагу своїм близьким, навіть якщо для цього доведеться проїхати місто з кінця в кінець.

Гороскоп на 14 серпня для Раків

Вирішити важливі професійні питання допоможуть люди, з якими ви давно — і абсолютно марно! — не спілкувалися: як відомо, не іржавіє не тільки старе кохання, а й колишні зв'язки.

Гороскоп на 14 серпня для Левів

Енергія цього дня різко розділиться на дві частини: першу половину потрібно витратити на роботу, а ось друга ідеально підходить для відпочинку — можна буде розслабитися і зайнятися чимось приємним.

Гороскоп на 14 серпня для Дів

Добре підуть справи, відкладені на час на безрік: вдасться не тільки з лишком надолужити згаяне, а й здійснити вагомий професійний доробок на найближче майбутнє.

Гороскоп на 14 серпня для Терезів

У цей день необхідно максимально уважно ставитися до знаків, які надсилає вам долі: передбачення майбутніх подій може прийти з найбільш несподіваного джерела — наприклад, з розгорнутої книжки.

Гороскоп на 14 серпня для Скорпіонів

Досить продуктивний день, протягом якого — зрозуміло, в разі правильного його планування — вдасться зробити таку кількість справ, на яку у вас зазвичай йде тиждень.

Гороскоп на 14 серпня для Стрільців

Сьогодні вдалими виявляться будь-які переговори — як ділового, так і особистого характеру, тому, якщо вам необхідно досягти з кимось домовленості, призначайте зустріч саме на цей день.

Гороскоп на 14 серпня для Козорогів

Вам необхідно відмовитися від негативних висловлювань і думок стосовно оточення: вони повернуться до вас бумерангом, тому бажайте хорошого навіть тим, хто не має до вас добрих почуттів.

Гороскоп на 14 серпня для Водоліїв

Цього дня можна оформляти важливі папери і ходити начальницькими кабінетами — їхні господарі будуть налаштовані доброзичливо, і вам вдасться розв'язати всі необхідні вам питання.

Гороскоп на 14 серпня для Риб

Зробити день і події, які відбуваються в цей час, позитивними допоможе відповідне мислення: чим доброзичливіше ви будете дивитися на життя, тим більше усмішок від нього отримаєте у відповідь.

Читайте також