Гороскоп на 16 лютого 2022-го року

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Овен 
Сьогодні постарайтеся оточити себе кращими людьми, але постарайтеся ширше дивитися на концепцію розваг. Друзі можуть також мати свою думку про те, як слід поводитися у творчості і любові. Але якщо Ви прислухаєтеся, то цілком можете почути дуже розумну пораду.

Телець 
Ситуація будинку як і раніше турбує Вас. Доведеться думати, як робити все по-своєму і разом з тим не посваритися з близькими. Але без компромісу досягти стабільності і спокою ніяк не вдасться. Чітко позначте свої очікування, а потім дозвольте іншій стороні зробити те ж саме.

Близнюки 
Близнюків чекає безліч власних свіжих ідей або купа нової їжі для роздумів ззовні. У нормі Ви обожнюєте збирати нові відомості, але сьогодні особливо важливо чесно зізнаватися в тому, що Ви чогось не знаєте. Люди будуть вдячні, якщо Ви не станете мовчати про своє невігластво або, що гірше, вигадувати щось, щоб приховати його.

Рак 
Фінансовий достаток принесе Вам чимале полегшення, але при відсутності обережності може стати проблемою. Позичаючи гроші другу чи родичу, не думайте, що будете у виграші, придбавши боржника. Подумайте краще, як допомогти людині не матеріально. Такі способи безумовно є.

Лев 
Повний місяць у Вашому знаку прирікає на провал будь-який замах на серйозність. Ваші спроби продемонструвати дорослість і серйозність просто розіб’ються об чужу клоунаду. Але, можливо, дурощі цієї людини – це рівно те, що допоможе розслабитися і Вам?

Діва 
Зберігати секрети сьогодні буде дуже непросто. Скритність Діви легендарна, але і вона сьогодні не допоможе. Єдиний спосіб зберегти таємницю – це побудувати свій день так, щоб не спілкуватися з людьми зовсім. Базіка – знахідка для шпигуна; отже, взагалі не базікайте!

Терези 
Ваш внесок у відносини з друзями або колегами, здається, зовсім не цінують. Приємно відчувати свою причетність, але внутрішній голос підкаже, чи варта гра свічок. Також важливо розібратися, чи зацікавлена інша сторона у Ваших радах. Якщо ні – нема чого метати бісер.

Скорпіон 
Прогрес на професійному терені радує – в одній сфері. У іншому ж постійні складнощі і застарілі підходи інших людей загнали Вас у глухий кут. На щастя, чужа апатія не завадить Вам виправити становище. Ви вмієте мислити нестандартно, і це – вихід.

Стрілець 
Стане ясно, що Ви тільки виграєте, якщо будете більш впевнено озвучувати свої переконання. Не переживайте, що сієте хаос, коли говорите про те, що думаєте, з пристрастю. Звертайтеся до своїх співрозмовників на особистісному рівні, і люди до Вас потягнуться.

Козоріг 
Хитке фінансове становище спонукає Вас шукати поради і допомогу. Ви їх отримаєте, але виграєте від цього не тільки Ви. Нічого поганого в цьому немає, якщо всі умови озвучені зі старту. Доведеться якоюсь мірою проковтнути гордість, але це не така вже й велика ціна за душевну рівновагу.

Водолій 
Особисті відносини можуть стати джерелом стресу, але важливо не відгороджуватися від переживань надто активно. Іншими словами, не віддаляйтеся від іншого, думаючи, що таким чином Ви отримуєте більше контролю над ситуацією. Можливо, варто запитати поради у нейтральної сторони. Вона допоможе зрозуміти, які кроки варто зробити.

Риби 
Вам легше буде впоратися зі своїм списком справ на сьогодні, якщо Ви не станете перевантажувати його пунктами. Кращий відпочинок – зміна діяльності; інакше побудувавши свій день або частіше роблячи паузи, Ви досягнете більшої ефективності. Також усвідомте, що суворіше всього картаєте себе Ви самі.

Читайте також