Гороскоп на 2 серпня 2021 року для усіх знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, як розпочнеться тиждень у представників усіх знаків Зодіаку.

Овен

Не поспішайте братися за нові справи. Якщо у вас багато роботи, займіться її рутинної частиною. Протягом усього дня зберігається потреба в різноманітності, тому не відмовляйте собі в нових враженнях. Не сидіть постійно вдома, в машині або в кабінеті, знайдіть привід для прогулянки. Невимушене спілкування - наприклад, з друзями, родичами, колегами, попутниками - допоможе розслабитися і відвести душу тим Овнам, які надто зосереджені на домашніх клопотах або побудові власного бізнесу.

Телець

Не будьте надто вперті й консервативні, інакше життя почне нагадувати заїжджену пластинку. Найбільш задоволеними собою і оточенням сьогодні будуть Тельці, які зуміли відволіктися від розміреного налагодженої життя і поглянути на знайому ситуацію під іншим кутом. Дозвольте собі трохи відступити від стандартного життєвого укладу. Навіть улюблена справа іноді приїдається, а добре спланований відпочинок стає нудним і прісним. У свіжому несподіваному повороті можуть також потребувати ваші любовні відносини.

Близнюки

2 серпня Близнюки повністю у владі своїх сьогохвилинних настроїв, і це не так уже й погано. Якщо ваше психофізіологічний стан збалансовано, за вас можна не турбуватися: ви прекрасно зрозумієте в обстановці і отримаєте від подій дня бажане задоволення. Якщо ж ви чимось засмучені або погано себе відчуваєте, вам не зашкодить трохи додаткового самоконтролю або зовнішніх обмежень. Отримавши свободу, ви почнете часто здійснювати випадкові помилки і нервувати через незначні невдач.

Рак

Чи не той день, коли потрібно ставити собі складні завдання. На дворі літо, отримуйте задоволення від прогулянок на свіжому повітрі. У роботі частіше робіть перерви, Не забороняйте собі мріяти. Можливо, замість вивчення ділових паперів вас потягне на читання цікавої літератури або на серфінг в Мережі. Вас також можуть відволікати від справи дзвінками, питаннями, дрібними проханнями. Ракам, які прагнуть підтримувати себе в хорошій фізичній формі, зірки радять приділити більше часу пробіжок і дихальної гімнастики.

Лев

Присвятіть частину дня вільним занять. Можливо, вам давно пора зустрітися з друзями дитинства, причому просто так, без приводу. Не виключено, що вас зацікавить сфера знань, ніяк не пов'язана з вашою основною роботою. Приділіть їй додаткову увагу. Це відповідний момент для розширення кругозору в області психології чи соціології. Леви, яких природа не наділила товариськістю, можуть до пізнього вечора зависати в чаті або читати популярний форум або блог.

Діва

Концентрація на справах сьогодні не повинна бути надмірною. Не змушуйте себе працювати на знос і догоджати начальству, якщо відчуваєте огиду до цих занять. На цей день не варто планувати відповідальні переговори і важливі наради: велика ймовірність того, що бурхливе обговорення зайде в глухий кут і ви повернетеся до того, з чого почали. Зайве вразливим і неврівноваженим Дівам зірки радять пошукати додаткову точку опори: наприклад, незалежну від повсякденної праці область інтересів.

Терези

Загальна атмосфера цього дня для Терезів позитивна. Слід надавати перевагу вільні заняття, що не сковують політ думки і роботу уяви. До вістям з інших міст і країн не належите занадто серйозно: швидше за все, ці звістки носять випадковий характер або потребують підтвердження, уточнення, повторну перевірку. Якщо у вас немає термінових справ, влаштуйте собі додатковий вихідний. Ця доба гарні для поїздок, прогулянок, невимушеного спілкування. Ділових бесід віддайте перевагу легкі, ні до чого не зобов'язують контакти.

Скорпіон

Чи не пред'являйте завищених вимог ні до себе, ні до інших. Перфекціонізм, властивий в даний час більшості Скорпіонів, не повинен визначати ваше поведінка цілком і повністю. Якщо щось не виходить, не форсує події. Краще почитайте потрібну літературу, поміркуйте, порадьтеся з незалежними експертами. Про свої страхи і побоювання нікому не розповідайте і самі не надавайте їм значення. Швидше за все, це хвилинна слабкість, пов'язана з вашим поточним самопочуттям.

Стрілець

Чужу думку не істина в останній інстанції, але прислухатися до нього варто. Можливо, вам буде цікаво дізнатися, як ви виглядаєте в чужих очах у світлі останніх життєвих змін (наприклад, зміни професії або місця проживання). Зайве егоцентричним Стрільцям спілкування допоможе подивитися на себе з часткою здорового критицизму. У той же час не надавайте надмірної важливості негативним деталей. І до нешкідливим жартів, і до серйозної критики на свою адресу поставтеся з властивим вам почуттям гумору.

Козоріг

Варто відкласти серйозну розмову, важливу поїздку, відповідальне починання. У цю добу результатом будь-якої ініціативи стане безглузда суєта, що нормального Козерога, звичайно ж, не влаштує. Займіться рутинними дрібницями, про які ви постійно забуваєте через переживань або завантаженості. Приділіть частину часу невимушеному спілкуванню з оточенням (колегами, родичами, друзями по подорожі). Якщо вам належить доленосна розмова, знову продумайте аргументи і заспокойте нервову систему.

Водолій

Прекрасний день для відпочинку, а також для вільної творчості. Водоліям-інтелектуалам зірки радять тимчасово відмовитися від самітництва, побувати на сонці, біля води, на свіжому повітрі: наприклад, в парку або на пляжі. Можливо, зажадають уваги поточні проблеми дітей. Романтичне побачення пройде успішно, якщо ви не станете винаходити колесо і будете дотримуватися давнього знайомого сценарію. Якщо справи або відносини не набирають потрібну швидкість, вірте в краще, дайте собі і іншим трохи більше часу.

Риби

Настрій Риб протягом усього дня буде залишатися нерівним. Це не кращий момент для кардинальних рішень і зосередженої діяльності. Можна займатися справами, що не вимагають фізичних зусиль. Також хороші заняття, пов'язані з частою зміною вражень, засвоєнням і передачею інформації. Це непоганий час для спонтанних сімейних посиденьок. Спілкуючись з членами родини, не збільшуйте дрібних розбіжностей. Будьте покладистее, більш поступливими, легше на підйом, враховуйте смаки і звички домочадців.

Читайте також