Гороскоп на 2 травня для усіх знаків Зодіаку: кому випаде удача

Яким буде другий день травня для представників усіх знаків Зодіаку?

Козоріг

День перетворення і трансформації космічної енергії. Робота або ділові зустрічі вимагатимуть значних зусиль. Зірки радять набратися терпіння, так як можливі проблеми матеріального характеру. Ваше працьовитість і витривалість допоможуть знизити негативні тенденції дня.

Водолій

Позитивні тенденції забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. Хороший день для подорожей, відпочинку на природі. Не можна метушитися і надавати значення дрібних неприємностей.

Риби

День пов'язаний з ослабленням аури і життєвих сил. Імовірна забудькуватості і неуважності, що може привести до неприємностей. Можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям. Рекомендується звернутися до досвідченого фахівця. Не затягуйте з лікуванням, хвороби самі собою не проходять. Їх наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

Овен

Несприятливий день для нових зустрічей і знайомств, очікується регрес в справах, пов'язаних з творчістю, навчанням, пошуками нових джерел заробітку. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все навіть членів сім'ї.

Телець

Уникайте спілкування з колегами та начальством. У вас можуть з'явитися нові обов'язки, які заберуть багато сил або призведуть до фінансових втрат. У любовних відносинах намічається певне піднесення, однак несподівана звістка змусить ненадовго забути про сердечні захоплення. Не можна проявляти користь або зайву ощадливість: ймовірні фінансові надходження пройдуть стороною.

Близнюки

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, для звернення до установи або організації. Поради і посередництво друзів, заступництво впливових осіб можуть виявитися досить ефективними. У любовних відносинах намічається деякий спад, однак не виключена несподівана зустріч з давньою симпатією. Сьогодні не можна проявляти жадібність, інакше можливий прибуток виявиться незначним. Хороший день для початку будівництва.

Рак

Уникайте звалювати на себе нові обов'язки. Вдома все буде добре, проте ймовірно, що важливі справи змусять ненадовго забути про сердечні захоплення. Вас очікують фінансові надходження. Будьте напоготові і не пропустіть вигідну угоду, яка ще більше зміцнить ваше положення.

Лев

Критичний день. Зірки рекомендують критично ставитися до своїх можливостей, тверезо оцінювати дійсність, обмежити контакти. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат - можливо, через незалежні від вас причин ви упустите вигідне замовлення. Не виключено нове знайомство, однак турботи і проблеми можуть перешкодити вам розслабитися і знайти внутрішню свободу. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все, навіть членів сім'ї.

Діва

Можливо, саме сьогодні вам захочеться побути наодинці зі своїми думками, в тиші і самоті. Використовуйте сприятливий момент для обмірковування справ, відкладених в довгий ящик. Належить знайти компроміс між тим, що хочеться, і тим, що треба. До творчих людей прийде натхнення.

Терези

Пасивний, важкий день, несприятливий для спілкування з колегами та начальством, звернення до установи або організації. Поради і посередництво друзів, заступництво впливових осіб можуть виявитися помилковими. У любовних відносинах намічається деякий спад, однак не виключена несподівана зустріч з давньою симпатією. До кінця тижня все владнається.

Скорпіон

День розчарувань. Можливо, що, підвівши підсумок робочого тижня, ви залишитеся незадоволені. Цілком ймовірно, що планам і надіям, пов'язаних з відпусткою або відпочинком, не судилося здійснитися. Не виключено, що ви займетеся новою справою, причому зовсім не тим, до якого готувалися. З близькими людьми не бійтеся бути відвертими.

Стрілець

День перетворення і трансформації космічної енергії, день одкровення, несподіваного повороту. Уникайте поїздок, спілкування з незнайомими людьми. Легковажне ставлення до свого здоров'я або напружена робота може стати причиною нервового зриву або захворювання. У сфері професійної діяльності можливі великі фінансові втрати. Зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту у долі.

Читайте також