Гороскоп на 20 квітня для усіх знаків Зодіаку

Сюрпризи на роботі чи конфлікти у родині - що чекає на представників знаків Зодіаку 20 квітня.

Козоріг

День, сприятливий для зміцнення власних позицій. Ваша чутливість і вразливість, прихована під маскою зовнішньої холодності, може перешкодити досягненню мети. Проявляйте ініціативу і наполегливість. Розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.

Водолій

День символізує розщеплення свідомості, духовне падіння. Деяка розпорошеність, метушливість і небажання зосередитися на одній справі можуть створити проблеми в сфері професійної діяльності. Направте всі свої сили на порятунок від негативних якостей, чужого впливу. Корисно посидіти біля вогню, при свічках.

Риби

Сприятливий день для знайомств, відвідування нових місць і подорожей. Вам треба відпочити і зміна обстановки. Багато Риба зав'яжуть цікаві знайомства. Сплеск емоцій, відкритість світу і дитяча радість зроблять жінок-Риб більш привабливими. Посилиться інтуїція і дар передбачення, зросте здатність зазирнути в майбутнє, зрозуміти душу супутника життя і матеріалізувати свої творчі пориви. Сни можуть бути віщими, і досягнуть в недалекому майбутньому.

Овен

Сприятливий день для вирішення накопичених справ або зміцнення власних позицій. Не виключено, що в справах, що вимагають негайного вирішення, вам доведеться проявити ініціативу і наполегливість. Бути може, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли, проте запальність і нетерпіння можуть ускладнити вирішення проблем.

Телець

Ймовірно, сьогодні буде важко даватися спілкування з діловими партнерами або родичами. Можливо нерозуміння, сварки, аж до розриву усіляких відносин, образи, розчарування. Рекомендується підкорити  прояв почуттів, проявити більше витримки і самовладання. Фінансове становище перебуває у вкрай нестійкому положенні: реальність не відповідає вашому про неї уявоенню: занадто відрізняється справжнє фінансове становище від вашої суб'єктивної оцінки.

Близнюки

День несприятливий для спілкування з близькими людьми. Вірогідні грубість, неуважність, нерозуміння. Дрібні сварки можуть розростися до великого скандалу. Не виключений розрив усіляких відносин. Рекомендується підкорити бурхливі емоції, проявити більше витримки. У другій половині дня стосунки стабілізуються. Девіз вечора - любов, спокій і злагода. Постарайтеся провести час з коханою людиною, що гарно позначиться на вас обох.

Рак

Постарайтеся утриматися від різких вчинків, рішень і висновків. Не слід розповідати про свої плани, так як можете привернути до себе увагу недоброзичливців. Сьогодні найкращий день для того, щоб відправитися з дітьми на прогулянку, якій ви залишитеся, безсумнівно, задоволені.

Лев

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Цей день - початок вашого творчого підйому. Будь-яка справа буде даватися легко і принесе хороший результат. Ваші гідності і якості відзначать і оцінять оточуючі. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями та в особистому житті. Сексуальні контакти і любовні відносини принесуть вам радість і впевненість у собі. Не виключено, що інтереси дітей чи близьких родичів зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.

Діва

Будьте обережні - бажання швидкого успіху і визнання загрожує нервовим зривом. Сьогодні приділіть увагу своєму здоров'ю. Дотримуйтеся рівноваги в почуттях. Відвідайте басейн, лазню, тренажерний зал - ви відчуєте розрядку і полегшення.

Терези

День сприятливий для спілкування з близькими людьми, які будуть захоплюватися вашими достоїнствами. Не виключено бурхливий розвиток нової романтичної зв'язку. Другу половину дня проведіть з коханою людиною. Щоб уникнути непорозумінь рекомендується упокорити гординю, бурхливі емоції, проявити більше витримки і самовладання.

Скорпіон

День відзначений зниженням життєвої енергії, падінням рівня матеріального добробуту. Велика ймовірність того, що фінансове становище буде критичним, тому краще мати резерв на випадок непередбачених витрат. Можливий конфлікт у відносинах зі старшими в сім'ї. Постарайтеся зберегти холоднокровність. Продумайте план виходу зі скрутної ситуації. До кінця дня можливе нервове перенапруження.

Стрілець

День сприятливий для подорожей, активного відпочинку на лоні природи, спілкування з друзями. Ймовірно, несподівана звістка змусить вас переглянути плани на вихідні дні або на наступний тиждень. Сьогодні слід проявляти великодушність і щедрість.

Читайте також