Гороскоп на 29 квітня 2021 року для усіх знаків Зодіаку

Тривоги чи приємні сюрпризи, успіх чи кохання - що приготували зірки для усіх знаків Зодіаку на 29 квітня.

Козоріг

Схильність до самоаналізу може привести до зайвого самокопання і заглибленості у свої думки, що стане приводом до сварок з близькими людьми. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. День сприятливий для занять спортом і для будь-якої фізичної роботи.

Водолій

Вдалий день для творчих шукань, експериментів, отримання інформації. Ймовірно здійснення давньої мрії або несподіване приємна звістка. Жінкам-Водоліям зірки радять при спілкуванні з близькою людиною уникати гострих тем. У другій половині дня у сімейних Водоліїв не виключена сварка зі сльозами і взаємними звинуваченнями.

Риби

День відзначений нагнітанням напруженості. Вірогідні дрібні втрати, агресія з боку незнайомих людей. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Якщо ви відчуєте це - не здавайтеся. У другій половині дня пристрасті вщухнуть. Можливо, вас цілеспрямовано виживають. Бережіться отруєння або ж просто нездужання від самого звичайного переїдання.

Овен

Зірки застерігають від агресивності по відношенню до близьких. Ймовірні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Виключіть зловживання алкогольними напоями, швидку їзду і роботу з гострими і ріжучими інструментами. Зайва довірливість або помилкове уявлення про партнера може призвести до фінансових втрат або загальмувати прогрес в досягненні поставлених цілей.

Телець

Енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в справах: події можуть піти зовсім не так, як ви очікуєте. Краще не планувати нових справ і уникати роботи, яка потребує уваги і прискіпливого ставлення. День розчарувань. Новим планам і надіям не судилося здійснитися. Вірогідні фінансові втрати або проблеми з друзями. Швидше за все вам доведеться вирішувати проблему, до якої ви зовсім не готові.

Близнюки

Несприятливий збіг обставин чи підступи недоброзичливців можуть змусити вас кинути всі сили на захист своїх принципів. Постарайтеся стримувати емоції і уникати розмови на підвищених тонах. Це може не тільки негативно позначитися на вашому авторитеті і просуванні по службі, а й стати причиною відчутних фінансових втрат. Взагалі, будь-які комерційні поїздки або фінансові операції сьогодні краще відкласти.

Рак

День сприятливий для відряджень, романтичних зустрічей, подорожей. Будьте уважні до того, що їсте, - сьогодні величезний шанс випадкового отруєння або ж просто нездужання від самого звичайного переїдання. Любов, успіх і задоволення чекають вас сьогодні, але не надто захоплюйтеся розвагами.

Лев

Цей день принесе багато тривог і хвилювань. Зірки застерігають від агресивності і самовдоволення по відношенню до близьких людей. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. У сексуальній сфері вас підстерігають розчарування. Надії швидше за все не здійсняться. Якщо ви будете надавати цьому багато значення, то ризикуєте впасти в депресію. Увечері вірогідні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.

Діва

Сьогодні вірогідні фінансові труднощі, так як мають бути великі витрати. Цей день принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. Від вас залежатиме, розлучитеся ви або переживете ці труднощі разом. Але не беріть до уваги чужих порад, вони можуть тільки нашкодити вам.

Терези

В цілому день сприятливий для контактів і ділових переговорів. Хороший настрій дозволить досягти гарного результату. Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. У другій половині дня будьте уважні до нових знайомих, які з'явилися у вас за останній час. Спілкування з ними може принести вам розчарування або поставити в вкрай незручне становище.

Скорпіон

Триває сприятливий період. Цей день відзначений подіями, які приведуть до переоцінки цінностей. Матеріальні досягнення будуть порівнюватися з духовними устремліннями. Ви будете здатні сконцентруватися на своїх внутрішніх змінах. Може бути, у вас відкриється дар пророцтва. Вночі можливі благі віщі сни.

Стрілець

День сприятливий для подорожей. Будь-яка поїздка - ділова або пізнавальна - виявиться вдалою і принесе радість. Ймовірно деяке поліпшення фінансового становища, пов'язане з вигідною покупкою або виграшем. Проведіть вечір в колі родини і розважайте себе якими-небудь тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, переглядом нових відеокасет, прослуховуванням музики. Сни виконуються. Звірі уві сні - зустріч з обманщиком.

Читайте також