Гороскоп на 5 серпня 2022 року для усіх знаків Зодіаку

Овен

Коли ми говоримо про “реалістичні очікування”, то часто маємо на увазі, що не слід на щось сильно сподіватися. Але часом здоровий погляд, навпаки, дає привід для оптимізму та натхнення. Приємно бачити мету у фантастичному світлі. Але набагато цікавіше буде побачити досягнення, які дасть Вам вдумливий, практичний підхід!

Телець

Сьогодні на перший план вийдуть стосунки. Місяць у першій чверті впливатиме на зв’язки та уподобання, водночас формуючи жорсткий аспект з Ураном у Вашому знаку. Результатом стане напруга у сфері відносин, але Ви зможете не допустити зайвого стресу та протистояння, реагуючи з розумом.

Близнюки

Сидіти склавши руки – цілком варіант. Якщо хочете, щоб нічого не змінилося – просто нічого не робіть. Але якщо “нормальний стан справ” Вам набрид, щось робити необхідно. Ухваливши рішення, негайно приступайте до його реалізації!

Рак

А Ви насвистуєте за роботою? Правильний настрій допомагає повністю перетворити до позіхання нудне заняття. Спробуйте цей спосіб сьогодні! Одного невеликого зрушення сприйняття вистачить, щоб перетворити нудну роботу на негайне досягнення.

Лев

Не можна виключати, що Дорогою з жовтої цегли їздили автомобілі, і Дороті з друзями могла просто попросити когось їх підвезти. Але, з іншого боку, часом шлях виявляється важливішим за мету. На щастя, Ви зараз усвідомлюєте важливість та потребу процесу – і досвіду, який Ви отримуєте.

Діва

Правда чи вигадка? Реальність чи фантазія? Справжнє життя має властивість вриватися у світ ілюзій, але щоб побачити правду, треба спершу визнати, що ми помилялися. Добре відчувати твердий ґрунт під ногами. Постарайтеся побачити те, що відбувається в реальному світі!

Терези

Мобільні телефони роблять саме такого розміру задля зручності користувача. З розміром електронних компонентів це не пов’язано. Останні можуть уміститися на шпильковій головці. Менші, та кращі! Ви ігноруєте якесь явище у своєму житті, вважаючи, що воно надто мале. Однак у ньому є великий потенціал!

Скорпіон

Коли Джек з англійської казки про бобове дерево обміняв корову на жменю бобів, його мати, звісно, ??розлютилася! І різко передумала, коли бобове дерево принесло родині багатство. Нині дайте шанс сумнівній можливості. Покладіться на свою інтуїцію. Раптом у ній справді таїться великий потенціал? Ваше терпіння неодмінно окупиться.

Стрілець

“До біса люб’язності, час – гроші”. Не всякий, хто різко говорить, робить це від бажання Вас образити. Зараз важливо не приймати чужу грубість близько до серця – тим більше що при ближчому знайомстві людина виявиться зовсім не таким хамлом.

Козоріг

Раціональне ставлення до питання – це гарний варіант. Коли ми не втрачаємо зв’язку з реальністю, результат зазвичай буває солідним. Але зараз важливо, щоб у ньому залишалося місце для емоцій та уяви, особливо якщо йдеться про важливу для Вас людину. Іншими словами, логіка в цьому конкретному випадку може бути занадто холодною!

Водолій

Багато хто вважає, що Водолій – це водяний знак. Однак прообраз Водолія – ??це насамперед цікавий, який вирушив до джерела знань та приніс воду з нього людям. Ви знаходитесь у чудовій позиції для того, щоб поділитися з людьми своїм досвідом. Але насамперед досліджуйте ті теми, які порушують Ваш власний інтерес. Якщо ними зацікавляться й інші люди – тим краще!

Риби

Якось Девід Боуї ходив по підставлених руках фанатів під сценою. Йому не доводилося просити, щоб його підхоплювали – люди самі простягали руки, ловлячи кожен крок. Таку саму підтримку нададуть сьогодні Вам. Головне – крокувати обережно і нікуди не поспішати!

Читайте також