Гороскоп на 8 квітня для усіх знаків Зодіаку

Успіх у справах чи провальні ідеї, радість чи розчарування, закоханість чи розлука - а що Вам підготували зірки?

Козеріг

Сьогодні не варто будувати великих планів, починати нові справи. Ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Остерігайтеся підступів недоброзичливців. Не беріть в борг, спробуйте вирішити фінансові проблеми своїми силами. Більше довіряйте інтуїції. Не можна вживати спиртні напої, м'ясні продукти. 

Володій

День символізує зміни, трансформації. Вірне рішення вам зможе підказати ваш покровитель. Сміливо йдіть назустріч долі. Ймовірні зміни значно поліпшать ваше становище. Нанесіть візити давнім друзям, забутим родичам. Будьте обережнішими з харчуванням - ймовірно отруєння або переїдання.

Риби

День пов'язаний з роботою по зміцненню зв'язків в сім'ї, компромісами. Початок дня буде пов'язане з несподіванками, не всі з яких виявляться приємними. Ваша реакція може бути непередбачуваною і некерованою. Якщо ви відчуєте, що втрачаєте владу над власними емоціями, краще усамітнитися і дати пристрастям вщухнути. Здоров'я Риб похилого віку буде вразливе, життєздатність ослаблена.

Овен

Ймовірно, домашні клопоти або проблеми особистого характеру сьогодні як і раніше будуть займати все ваше час. Обдумані дії, зважені вчинки допоможуть благополучно вирішити всі проблеми. Вірогідні сварка в родині або протистояння підступам недругів. Погану звістку може довести напруга до межі. Друга половина дня сприятлива для спілкування, для розваг і нових знайомств, для інтимних відносин.

Телець

Напружений день, пов'язаний з духовним переродженням або подоланням сумнівів. Слід проявити обережність і обачність у всіх справах. Не покладайтеся на інтуїцію, уважно прислухайтеся до думки близьких людей, яким ви довіряєте, докладете максимум зусиль для досягнення поставлених цілей. Вечір проведіть вдома, в колі сім'ї. Зверніть увагу на прикмети. Побачити уві сні біле - знак звільнення, побачення або радісної звістки.

Близнюки

Один з «чистих» днів, сприятливих для контактів і спілкування з партнером, для активного відпочинку і розваг з друзями або в колі сім'ї. Не рекомендуються фізичні навантаження, ризиковані підприємства і вживання тваринної їжі.

Рак

День сприятливий для контактів і спілкування, придбання. Ймовірно, чекає романтична зустріч. Але не піддавайтеся ейфорії і постарайтеся уникнути запаморочення від успіхів. Ретельно продумайте свій бюджет, так як можливі невиправдані витрати.

Лев

Прагнення до нового і незвіданого і природжена цікавість можуть бути сприйняті оточуючими як нетактовність. Вірогідні сварка в родині або протистояння підступам недругів. Перешкоди на шляху або непорядну поведінку партнера можуть перетворити вас в лютого хижака. Погану звістку може довести напруга до межі.

Діва

День сприятливий для контактів і спілкування з партнером, для активного відпочинку і розваг. Можливі нові зустрічі, несподівані знайомства. Інтимне життя знову починає вас радувати: з цього дня вас буде переповнювати почуття ніжності і любові. Слухайте голос свого серця і чиніть так, як воно вам підказує.

Терези

 Корисно попрацювати на дачній ділянці разом з дітьми. Заплановані поїздки будуть сприяти зміцненню вашого матеріального і соціального становища. Можливі зустрічі зі старими друзями або колишньої любов'ю.

Скорпіон

День, зазначений творчою активністю і балансом між почуттями і вчинками. З'явилася прекрасна можливість досягти виконання найбільш честолюбних задумів. Спілкування з природою допоможе позбутися від накопичених негативних емоцій. У другій половині дня можливо підбадьорливе звістка.

Стрілець

Напружений день. Він буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Буйна фантазія і емоційна нестійкість можуть стати причиною фінансових втрат. Більше покладайтеся на інтуїцію, здоровий глузд, кмітливість. Не довіряйте думку навіть найближчих людей - швидше за все воно буде помилковим.

Читайте також