Гороскоп на січень 2022 року для усіх знаків Зодіаку

Козеріг

Динамічний місяць може принести успіх у більшості починань. Особливо якщо ви приборкаєте природний консерватизм і, вибираючи між старим та новим, не розгубитеся.

Водолій

Ви не в курсі: мудрість «як зустрінеш рік, так і проведеш» має на увазі одну ніч чи січень теж? Давайте розраховувати на друге, і тоді весь рік виявиться яскравим та позитивним.

Риби

Початок і кінець місяця сприятливі, а ось в середині може статися розлад з вашим несвідомим. Звідси тривоги, страхи, погані сни. Не вірте їм, сповільніться та частіше медитуйте.

Овен

"Закрити гештальт" для вас - не порожні слова. Не беріть на себе нових зобов'язань і зробіть усе, щоб виконати обіцяне. А увійти у новий рік було б ідеально подалі від рідних місць.

Телець

"Машина часу", запущена ретроградністю Венери, набирає обертів. Подорож у минуле буде комфортною, а повернення до колишніх проектів — особливо творчих — успішним.

Близнюки

Можливо, вас це засмутить, але січень краще провести спокійніше. Експромти принесуть розчарування. А з 14 січня Меркурій, який керує вашим знаком, і зовсім стане ретроградним.

Рак

Варто порадіти тому, що робочих днів у січні небагато: для кар'єри та вибудовування стосунків із начальством момент явно невідповідний. Але остання декада цілком гарна.

Лев

Кабінет, майстерня, коворкінг - де те місце, куди ви віддаляєтеся, щоб спокійно попрацювати? У ньому ви й укриєтеся після свят. І цілком можливо, вийдете звідти з чимось геніальним.

Діва

У перші дні року саме ви будете двигуном розважальної або робочої активності. А ось після 10-го буде комфортніше та правильніше відсидітися на других ролях.

Терези

Купити вінтажну дрібничку на блошиному ринку або шедевр старого майстра на аукціоні - тут уже як піде. Суть одна: у січні вас потягне на красу та класику.

Скорпіон

Категорично уникайте авторитарності у романтичних відносинах. В іншому - добрий місяць, але якщо ви думаєте про лижі, краще вибрати водні.

Стрілець

Неспішні бесіди з друзями за келихом вина... Ваш січень затишний, несуєтний і сповнений спокійної сили. Активні дії в цей період будуть передчасними, а ось планування майбутніх успіхів — якраз.

Джерело - vogue

Читайте також