Гороскоп на тиждень з 18 до 24 жовтня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на тиждень з 18 до 24 жовтня 2021 року для усіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на тиждень для Овна 
У вас тиждень розвивається по висхідній. Перші три дні ви активні у встановленні зв'язків з іншими людьми, розширенні свого впливу. Тут важливо "не луснути", так як з другої половини тижня (під час повного місяця і після нього) ви вже настільки сильно хочете заволодіти світом, увагою інших людей, що можете перегнути палицю. Ви можете зіткнутися з жорстким опором, на яке вам буде важко вплинути. Зверніть увагу в повний місяць у вашому знаку на ситуації, інформацію, яка приходить в цей період, так як вони можуть дати якісь значущі підказки.
 
Гороскоп на на тиждень для Тільця

Ви досить незалежні на цьому тижні. Можете просувати свої ідеї, займатися тим, що вас захоплює, тільки будьте обережні з партнерами, так як ті можуть бути напруженими. Особливо зверніть увагу на тих, хто залежить від вас, тому що вони будуть дуже чутливі до ваших реакцій. В іншому це хороша тиждень для вирішення робочих моментів.

Гороскоп на тиждень для Близнюків
У вас, як і у Дів, свято на цьому тижні, так як Меркурій нарешті розгортається в прямий рух (понеділок, 18 жовтня). І ваші проекти, справи, плани нарешті зрушать з мертвої точки, може, не відразу, але вже можна розраховувати на якийсь рух вперед. Цей тиждень хороша для спілкування з улюбленими людьми, партнерами. Ви можете донести до них свою точку зору, і вас почують.
 
Гороскоп на тиждень для Раків

18-19 жовтня ви можете відчувати деяку напругу в стосунках і домовленостях, так як вони можуть зриватися, не вирішуватимуться суперечки. 20 жовтня відбувається повний місяць, яке буде досить напруженим для вас. Повний місяць може спровокувати і скандальну ситуацію в родині або на роботі. Спокійнішими і приємними будуть вихідні. На них можна планувати якийсь більш розслаблене спілкування і відпочинок.

Гороскоп на тиждень для Левів 
Ви поки ще перебуваєте не в найсильнішій позиції. Можливо, що на самому початку тижня ви хочете натиснути, встановити свою владу в тих рамках, в яких звикли, але відчуваєте опір. Вам не варто поспішати, краще почекати, поки ви займете кращі позиції. Повний місяць і дні біля нього можуть принести якесь активне спілкування, з'ясування стосунків. Наберіться терпіння і бережіть своє здоров'я, так як це зараз важливо.
 
Гороскоп на тиждень для Дів 

Ви можете відсвяткувати розворот Меркурія в прямий рух. Після 18 жовтня більше активно будуть вирішуватися питання, особливо ті, які стосуються фінансів. Однак не поспішайте діяти, збирайте інформацію, так як повний місяць 20 жовтня має пряме відношення до ваших фінансовими зобов'язаннями з іншими людьми, а кінець тижня і зовсім може принести невдалі придбання, невигідні вкладення. Особливо не варто довіряти обіцянкам про золоті гори в цей період.

Гороскоп на тиждень для Терезів
Для вас важливим є день повного місяця, а також день до нього. Це час з'ясування відносин, встановлення своїх правил. Можливо, у вас не вийде знайти компроміс і доведеться боротися за свої права, але у вас є підтримка для цього. Ви можете спертися на близьких людей, сестер, братів, тих, з ким ви вчилися. Це люди, які готові підтримати вас у складних ситуаціях. Це не найкраща тиждень для того, щоб починати якісь судові справи або ініціювати претензії до інших людей.
 
Гороскоп на тиждень для Скорпіона

Ви можете зіткнутися зі складними ситуаціями на роботі і в стосунках з близькими і родичами. Ваші підлеглі можуть вимагати від вас більше уваги, ніж зазвичай. Ті, на кого ви звикли розраховувати, будуть виходити з-під покори. Секрет вирішення проблем полягає в тому, щоб прислухатися до їх доводам, мотивації. Це тиждень перевірки наскільки ви можете бути тактовними і доброзичливими. Взяти своє силою зараз досить складно.

Гороскоп на тиждень для Стрільця
Ви можете відчувати підйом сил, що наповнює вас оптимізмом, і це прекрасно. Можна і потрібно починати якісь проекти. Єдине, що ваші колеги, однодумці, група, з якою ви працюєте, можуть не завжди підтримувати вас. Будьте обережні з вкладеннями і витратами, в які вас можуть втягнути оточуючі. Це навряд чи будуть вигідні пропозиції, особливо в другій половині тижня.
 
Гороскоп на тиждень для Козерога

Ваше завдання на цьому тижні - стійко утримувати свої позиції. У вас можуть бути конфлікти з вищестоящими людьми, і ви можете відчути, що вам намагаються вибити грунт з-під ніг. Але якщо ви чітко знаєте, куди йдете, що робите, якщо у вас вийде не вплутуватися в словесні перепалки, то ті, хто вас непокоїть, самі відстануть. Найбільш напруженим буде день повного місяця і день до нього.

Гороскоп на тиждень для Водоліїв
Вас може очікувати неприємний сюрприз у спілкуванні з партнерами. Особливо варто побоюватися пліток, не слід довіряти всьому, що ви чуєте, так як в повний місяць люди зазвичай балакучі. Тому ви можете почути неприємні або дивовижні слова, але люди можуть говорити не від чистого серця, а з якоїсь іншої причини. Важливо розібратися в причинах того, що людину змусило саме так висловитися. Розібравшись в мотивах, ви зможете зробити правильний висновок.
 
Гороскоп на тиждень для Риб

Рибам на цьому тижні варто приділити увагу фінансів, тому, як витрачаєте і заробляєте гроші. Якщо ви відповідаєте за загальний бюджет в якійсь групі, ймовірно, що будуть розборки, невдоволення з боку оточуючих. Тут важливо залишатися чесними, готовими відзвітувати за кожну витрачену копійку. Люди повинні довіряти вам. Те, як ви зараз будуєте відносини, може позначитися на вашій можливості досягти мети, яку ви поставили перед собою.

Читайте також