Графік роботи мобільних точок безоплатної правової допомоги на Рівненщині

фото - Фейсбук

На Рівненщині продовжують функціонувати мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області.

Нагадуємо, що працівники Головного територіального управління юстиції в Рівненській області, Рівненського місцевого та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області виїжджають у райони для надання громадянам юридичної допомоги на місцях. Такі виїзди відбуваються в рамках роботи антирейдерського аграрного штабу, а також в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». 

У лютому працівники юстиції та системи безоплатної правової допомоги вже побували у Гощанському районі.

Зокрема, 7 лютого професійні юридичні консультації отримали жителі Бабинської сільської об’єднаної територіальної громади, та громадяни, які перебувають в Тучинському геріатричному пансіонаті. 

Наступний виїзд запланований 21 лютого. Під час роботи мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги працівники Управління державної реєстрації зустрінуться з жителями Мізоча Здолбунівського району.

– Правопросвітництво – велика і вагома частина роботи юстиції, – зазначає начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. – Адже людині обізнаній у своїх правах значно легше їх відстоювати у разі порушення. Важливо, щоб знання про права та механізми їх захисту, мали не лише мешканці міст, а й віддалених сіл. Бо люди, які мешкають у районах, на жаль, мають менше часу і можливостей дістатися обласного центру. А тому ми виїжджаємо на місця, щоб бути ближчими і більш відкритими для людей.

Читайте також