Громаді Рівненщини повернуть майно на понад 1 млн грн

фото ілюстративне

Завдяки прокуратурі територіальна громада у Корецькому районі отримає нерухоме майно вартістю понад 1 млн грн

Органами прокуратури Рівненської області під час вивчення стану законності у сфері використання комунального майна встановлено, що в с.Весняне Корецького району знаходиться безхазяйне нерухоме майно, а саме – господарські будівлі колишнього колгоспу «Дружба» загальною площею 1720  кв м. 

Власників у майна немає. Разом з тим орган місцевого самоврядування з відповідною заявою до відповідних служб про передачу безхазяйної речі у власність територіальної громади не звертався.

У зв’язку з тим, що такий стан справ негативно впливає на зберігання зазначеного об’єкта, а також перешкоджає правомірному використанню нерухомого майна та зміцненню матеріальної основи місцевого самоврядування, Здолбунівською місцевою прокуратурою подано до суду заяву про передачу вказаного безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність територіальної громади.

Як результат – рішенням Корецького районного суду від 23.05.2018 зазначену заяву прокурора задоволено у повному обсязі, нежитлову будівлю площею 1720 кв м, вартістю понад 1 млн грн передано у комунальну власність територіальної громади Веснянської сільської ради Корецького району Рівненської області.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також