Громаду на Рівненщині консультували щодо питань вивезення сміття (ФОТО)

Ярославицька громада  налагоджує муніципальну співпрацю у різних галузях.

Про це представники громади розповіли консультантам Проекту ПУЛЬС Рівненського регіонального відділення АМУ, під час виїзної консультації в Ярославицькій ОТГ.  Водночас громада цікавилася, як правильно налагодити таку ж співпрацю щодо вивозу та переробки сміття. Роз’яснення надав консультант з правових питань Василь Курилас. Водночас розповів і про інші важливі правові аспекти діяльності громади.

Виконавчий директор Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук презентувала різні освітні заходи для ОТГ, які реалізує Асоціація міст України в рамках реалізації проекту ПУЛЬС, наголосила на їх важливості для повноцінної роботи об’єднаної громади.

Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер надала консультацію щодо планування бюджету на 2019 рік та на особливості його виконання.

Консультант з місцевого розвитку Руслана Стасюк наголосила на важливості написання розвиткових проектів для громади. Каже, сьогодні громади мають працювати на перспективу, і, враховуючи цей фактор, писати саме такі проекти, що відповідають стратегії розвитку ОТГ.

Повідомляє Офіс Реформ проекту ПУЛЬС, Рівненського відділення АМУ

Читайте також