Гулянка на все село: пара з Рівненщини взяла участь у популярному телешоу "4 весілля" (ВІДЕО)

Цього тижня на телеканалі "ТЕТ" вийшов 17 випуск 7 сезону популярного реаліті-шоу "4 весілля", участь в якому взяла пара з села Стовпець Дубенського району, що на Рівненщині.

Нагадаємо, що у проекті «4 Весілля» наречені відвідують весілля одна одної, після чого виставляють кожній бали у чотирьох категоріях - сукня, меню, місце проведення та загальне враження. Та, яка набере найбільше балів від суперниць, перемагає і отримує головний приз - романтичну подорож на двох. Щотижня змагається по 4 весілля.

До слова, Ніна та Петро з села Стовпець організували справжню гучну сільську гулянку у шалаші біля дому. Бюджет весілля склав понад 200 тисяч гривень. У відео також "засвітилися" популярні туристичні перлини Дубенщини - Дубенський замок та Тараканський форт, а вінчання пари пройшло у відомому монастирі в Онишківцях.

Ніні - 20 років. Вона разом зі своїм нареченим Петром разом виховують чотирьох дітей - одну спільну і трьох від попереднього шлюбу чоловіка.

Вони розповіли, що раніше були сусідами. Ніна влаштувалася працювати нянею дітей до колишньої дружини свого нареченого. Втім, через постійні зради жінки вони розлучилися. Ніна після розлучення Петра допомогала чоловікові з дітьми та підтримувала його, тож згодом дружба між ними переросла у кохання. Коли Ніна народила йому дитину, Петро у палаті пологового будинку освідчився і запропонував їй вийти за нього заміж.

Дивіться колоритне весілля цієї пари у відео:

 

Читайте також