Ідеальна пара: джинси та сорочка

Джинси визнані універсальним одягом, який підходить і для роботи, і для відпочинку. Також вони добре поєднуються з різними речами, тому під час створення образу не завжди можна зупинитись на чомусь одному. Один з безпрограшних варіантів — поєднати джинси жіночі від відомих брендів MISBHV, Maison Margiela, Dr Denim та сорочку.

Такий комплект створить основу образа, яку потім можна урізноманітнити будь-якими деталями, аксесуарами та взуттям. Але, щоб поєднання було вдалим, потрібно враховувати декілька нюансів:

  • модель джинсів;
  • фасон та матеріал сорочки;
  • колір обох речей.

Щоб допомогти жінкам у створенні бездоганного образу, стилісти визначили декілька можливих комбінацій джинсів та сорочки.

За формою

Популярні джинси-палаццо з широкими штанинами найвигідніше виглядатимуть разом з короткою вузькою або приталеною блузою. За широких стегон та вузьких плечей, щоб врівноважити фігуру, можна вдягнути модель з широкими рукавами на манжетах. Або зав’язати вузлом на животі сорочку-оверсайз вільного крою.

Не менш популярні в цьому сезоні джинси, розкльошені від коліна. Вони візуально подовжують ноги та роблять їх стрункішими. Тому їх також поєднують з прилягаючими сорочками, але не короткими, а довжиною трохи нижче талії або до початку стегон.

До прямих джинсів, скінні- або слім-моделей пасує одяг-оверсайз довжиною до середини стегон. Також з ними можна носити сорочки з гумкою або манжетою в нижній частині.

За кольорами

Класичні сині або блакитні джинси ідеально поєднуються з білою сорочкою. Також до них пасує одяг будь-яких пастельних тонів.

З чорними штанами варто носити не сніжно-білу блузу, а молочну, кремову або іншого відтінку. Класичний варіант — поєднання чорного верху і низу — люблять носити відомі дизайнери. Також до чорного пасує теракотовий колір. А ось червоний стильно виглядатиме із сірими джинсами. Також їх можна поєднувати з речами інших відтінків — наприклад, світло-сірий низ із графітовим або сталевим верхом.

За стилем

Для ділового образу варто вибрати прямі сині джинси та білу або блакитну сорочку, можна в тоненьку смужку. Вдало доповнять костюм туфлі-човники на високому підборі, балетки або лофери. В холодні періоди року це можуть бути оксфорди, челсі або дезерти. Доречно додати сумку-тоут або месенджер.

Доволі романтично виглядає прозора блузка — біла чи іншого ніжного відтінку — з широкими джинсами. До цього пасують ковбойські черевики або чоботи, сумка незвичайної форми та виразна біжутерія в етностилі.

Збираючи гардероб, варто враховувати, що хоча б одна річ має бути трендовою — або сорочка, або джинси. Вона стане основою образу, до якої можна підбирати одяг з минулих колекцій.

Читайте також