Іван Зима й надалі буде головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні

Фото - відкриті джерела

Сьогодні в Рівненській обласні раді засідала конкурсна комісія, яка визначила, хто ж очолить Рівненську обласну клінічну лікарню. Відтак, на посаду головного лікаря було спочатку було два претинденти – нинішній головний лікар Іван Зима і головний лікар Здолбунівської центральної районної лікарні Владислав Сухляк.  Однак, у останнього документи не відповідають участі у конкурсі.

Саме тому члени комісії вирішили проголосувати, аби вирішити, чи допускати Сухляка до участі. Втім, проти проголосували аж 7 членів комісії і лише 2 – були згідні, аби він брав участь.

Відтак, після співбесіди з комісією, головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні обрали Івана Зиму. За його обрання проголосували усі 9 членів журі. Очолюватиме він обласну лікарню наступні 5 років.

Нагадаємо, до комісії входять три депутати (Ярослав Романюк (партія «Конкретні справи»), Валерій Редько («БПП»), Оксана Лозова «Радикальна партія»), по три представники від громадськості – Ігор Дундюк (заступник головного лікаря міської лікарні), Ольга Романчук (юристка діагностичного центру), Євгеній Іванішин (працівник апарату облради) та від обласної лікарні – Анатолій Мельничук, Тетяна Бабич та Лариса Обуховська.

До слова, Іван Зима був головним лікарем  комунального закладу «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради з 2014 року.

Читайте також