Кадрові зміни: у комунальних підприємствах Рівненщини призначили нових керівників (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

27 липня на сесії депутати розглянули більше десятка кадрових питань, які стосувалися призначень керівників комунальних підприємств та закладів обласної ради. Дехто продовжив працювати на своїй посаді. Зокрема, депутати підтримали Романа Шустика на посаді головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука. А Обласним перинатальним центром і наступні п'ять років, як і раніше керуватиме Вікторія Єнікеєва. 

Також депутати продовжили контракт з директором КЗ "Ясининицький навчально-реабілітаційний Центр" Олександром Оксимчуком та директором КЗ "Мізоцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів" Оксаною Киричук. 

Крім того, контракт на наступні 5 років голова обласної ради має укласти і з директором КП «Міжнародний аеропорт Рівне» Ігорем Насинюком та з директором КП «Автобаза» Юрієм Лалаком, які очолювали ці підприємства і досі. 

Залишився на посаді і багаторічний начальник Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах Анатолій Якимчук.

Найближчі п'ять років директором КЗ «Рівненська обласна  дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» працюватиме, як і раніше, Сергій Левчик.

Що ж до нових кадрових призначень, то керівники змінилися одразу в кількох комунальних підприємствах. Відповідно до рішення депутатів, новим директором «Рівненського обласного бюро технічної інвентаризації» став Микола Тарасюк, який раніше очолював ЖКП «Західне» у м. Рівному.  До сьогодні обласним БТІ керував Юрій Собчук.

Депутати змінили керівника і в комунальному підприємстві «Рівнекнига». Місце багаторічного директора Юлії Хажанець зайняв депутат обласної ради Олександр Савчук.  

Відповідно до рішення депутатів, з обома новопризначеними керівниками голова обласної ради має укласти контракт на найближчі три роки.

Підтримали депутати і кандидата на посаду директора КЗ «Культурно-археологічний центр «Пересопниця» Івана Солодуху, якого рекомендувала конкурсна комісія. Наразі він очолює відділ культури і туризму Рівненської РДА. За рішенням сесії, голова обласної ради має підписати контракт з новим керівником комплексу на найближчі 5 років.

Натомість питання щодо контракту з начальником комунального закладу «Група з централізованого господарського обслуговування навчальних закладів і установ освіти» депутати не підтримали. Жодна з кандидатур - Гордія Гордійчука та Олесі Ткачук - не набрала необхідної більшості голосів. Тепер буде оголошено новий конкурс на посаду начальника цього комунального закладу.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також